Economic

4 avantaje incontestabile oferite de achiziția unei polițe de asigurare pentru locuință

Să ai o asigurare de locuință, înseamnă totodată să trăiești mai liniștit. Dacă încă nu știi cum o poliță de asigurare pentru locuință te poate ajuta să scapi de bătăi de cap, este posibil să nu cunoști toate avantajele pe care le oferă!

Iată ce avantaje îți oferă o poliță de asigurare pentru locuință

Pune-te la adăpost!

O asigurare de locuință te ajută să rezolvi multe probleme neașteptate care pot apărea în legătură cu locuința, iar unele dintre acestea este posibil să nu-ți fi trecut prin minte.

Indiferent dacă este vorba despre o locuință permanentă, de serviciu, o locuință temporară, sau casa de vacanță, intră pe site-ul Gothaer.ro pentru a afla cum te protejează o asigurare obligatorie de locuință (PAD).

Dar o asigurare de locuință poate însemna mai mult decât să te asiguri împotriva dezastrelor naturale, precum cutremure, inundații sau alunecări de teren. Poate însemna chiar mai mult decât să te asiguri împotriva unui minor incident, cum ar fi uitarea unui robinet deschis, sau pierderea cheilor de la intrare.

Imaginează-te în situația în care locuința ta este complet nelocuibilă din cauza unor evenimente neprevăzute, care de obicei apar în cele mai nepotrivite momente. O asigurare facultativă a locuinței te pune la adăpost pe tine și pe membrii familiei tale în astfel de situații.

 Iată 4 avantaje incontestabile oferite de o asigurare extinsă (facultativă) a locuinței

       Economisești bani, timp și stres

Într-o casă pot apărea frecvent defecțiuni care te obligă să apelezi la serviciile costisitoare ale instalatorilor, zugravilor, electricienilor. Nu doar evenimentele dramatice, precum incendiile, sau exploziile, sunt cele care pot provoca daune și stricăciuni în locuință. Defecțiuni de funcționare ale instalațiilor, sau neglijențe de moment, îți pot produce pagube materiale importante. Poți evita aceste neplăceri mai ușor, deoarece unele tipuri de asigurări îți oferă posibilitatea recuperării sumelor cheltuite cu reparații dintre cele mai banale, precum scurgeri accidentale de apă, sau cheltuieli legate de avarii accidentale ale centralei termice.

      Protejarea bunurilor de valoare din locuința asigurată

Contractarea unui anumit tip de asigurare de locuință poate însemna că ai protejat de riscuri nu doar locuința ta. Există tipuri de asigurare care pot acoperi bunurile tale din locuință în cazul spargerilor, tâlhăriilor, vandalismului. Printr-o astfel de asigurare facultativă e ca și cum ai pune la adăpost cele mai importante obiecte personale, dar și aparatura electrocasnică și electronică, în cazul apariției unor fenomene electrice nedorite sau a distrugerii lor din diverse motive.

      Totul este inclus

Asigurarea de răspundere civilă a familiei te protejează în fața unui prejudiciu neintenționat pe care îl poți produce cuiva, tu sau unul dintre membrii familiei tale, iar polița poate acoperi la cerere inclusiv daunele produse de animalul tău de companie.

      Cei dragi sunt protejați

Asigurarea de accidente a persoanelor pe care anumite tipuri de asigurare ți-o poate oferi este desigur unul dintre motivele care îți vor asigura liniștea, știind că nu doar totul, ci și toți cei care sunt importanți pentru tine sunt protejați în caz de accidente.

Să ai o asigurare de locuință care acoperă multiple riscuri reprezintă o mare ușurare și o considerabilă îmbunătățire a calității vieții, prin siguranța care ți-o conferă.

Sursa foto Pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare