Monden

VIDEO / 2022, an de excepție pentru DJ Sava

Anul 2022 a însemnat pentru buzoianul DJ Sava peste 15 piese proprii și în colaborare cu artiști de top precum Emil Lassaria, Adriana Onci, MD DJ, Ruby, Tamaz, Bibi, Zadi, Adrian Sasu sau Connect- R. Ultima piesă aruncată pe piața muzicală s-a intitulat „Stay with me”, o colaborare cu Adriana Onci și Emil Lassaria, cu care DJ-ul a marcat 13.000 de vizualizări în aproape două luni de la lansare, semn că, de departe, ce și-a propus în 2022 s-a îndeplinit.

La unul dintre interviurile realizate în studioul emisiunii lui Răzvan și Dani, buzoianul spunea că pandemia i-a schimbat perspectivele muzicale, și promitea că în 2022 va lansa tot ce avea planificat în studio, chiar și piese pe care le avea pregătite de lansare dar care se aflau pe o listă de așteptare. Și așa a făcut într-un an cât alții în zece ani, respectiv milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele lui noi și a participat în paralel la zeci de concerte.

Iar la final de an, DJ Sava a și gătit, alături de Ştefan Lungu, într-o ediţie „Gătit la costum”. Grişul cu lapte şi dulceaţă de căpşuni a fost preparatul copilăriei buzoianului care, în timp ce l-a preparat, a povestit despre pasiunea sa pentru muzică şi cum a început acest drum, dar mai ales despre cum a reuşit să cucerească topurile muzicale în ultimii ani și să ajungă unul dintre cei mai populari DJ din țară.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker