Sport

Semnat, parafat, transferat. Istvan Fulop, ultima noutate din lotul Gloriei

Gloria Buzău a reușit să perfecteze transferul lui Istvan Fulop. Veteranul de 32 de ani a evoluat în prima parte a sezonului la formația maghiară Bekescsaba, acolo unde a contabilizat destul de puține minute de joc. Jucătorul originar din Târgu-Mureș poate aduce, însă, plusul de experiență de care are nevoie trupa buzoiană, el bifând în trecut stagii la FC Botoșani și Sepsi OSK. Pe Fulop îl ajută și faptul că poate evolua pe mai multe posturi, atât mijlocaș central de atac, cât și în ambele benzi. Isttvan Fulop are 175 de prezențe în prima ligă din România, 87 la Sepsi și 88 la Botoșani. De-a lungul carierei a marcat 38 de goluri.

Un nigerian de la „Bătrâna Doamnă”?

Joseph Godwin

Zilele acestea, conducerea clubului din Crâng tratează și cu alte grupări pentru a-i întări lotul lui Adrian Mihalcea. O mutare interesantă ar putea fi cea a lui Joseph Godwin, atacantul celor de la UTA Arad, nigerian care ar putea veni sub formă de împrumut, până la finele sezonului. Vârf masiv, de 2.05, are doar câteva apariții în prima garnitură a lui Laszlo Balint, însă s-a mișcat excelent în amicalele disputate de „Bătrâna Doamnă”, marcând în partidele cu Munchen 1860, Vojvodina Novi Sad și OFK Vrsac.

Mutarea ar fi benefică și pentru nigerian, întrucât pentru postul de striker al arădenilor concurează deja Keșeru, Postolachi și mai nou Stefan Milosevic, fotbalist adus de la Podgorica. Godwin nu ar avea postul de titular garantat nici la Buzău, dar ar crea concurență pentru mai experimentații Boiciuc și Vali Alexandru.

Conducerea Gloriei poartă discuții și cu alți jucători, însă oficialii din Crâng au preferat să nu divulge, deocamdată, numele fotbaliștilor cu care tratează.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker