Economic

007 jocuri de păcănele cu spionaj pe care merită să le încerci

Când spui „Agentul 007”, spui pericol, mister și jocuri de noroc. James Bond era nelipsit din cazinouri, iar industria a preluat tematica filmelor cu spionaj și a dezvoltat-o în sloturi care au devenit rapid foarte cunoscute.

Adevărul este că cele două lumi, a spionilor și a gamblingului, au un numitor comun foarte bine conturat: riscul. Desigur, în timp ce agenții secreți își riscă viața, tu, ca jucător la sloturi, nu riști decât niște bani care ar trebui să reprezinte o pierdere calculată.

Dacă te-ai plictisit de păcănele cu fructe sau de jocuri inspirate din mitologia Egiptului Antic, îți prezentăm trei sloturi „007” pe care merită să le încercă atât pe bani reali, cât și în varianta demo, pe SlotV:

Operation Diamond Hunt te introduce în lumea filmelor cu spioni care trăiesc o viață pe cât de opulentă pe atât de periculoasă. Simbolurile importante sunt yachturile și mașinile de lux, ceasurile de aur, ruleta, dar și pistoalele. Fiecare simbol are două versiuni: una de aur (mai valoroasă) și una de argint. Personajele sunt simboluri Wild, Wild x2 (fac cât două simboluri substituite) și Wild x3 (fac cât trei simboluri substituite). Jocul are și un Cashpot pe trei niveluri (argint, aur și platină), câștigat prin colecționarea de simboluri Gold.

Două sau mai multe simboluri Bonus (diamante) îți acordă rotiri gratuite. Două pictograme Scatter aduc trei rotiri suplimentare, iar șase diamante strălucitoare aduc opt runde din partea casei. Selectarea opțiunii Hyperbonus pornește instantaneu învârtirile gratuite. Este plătită doar cea mai bună combinație potrivită pentru fiecare simbol.

Agent Destiny este povestea unei femei spion care se deghizează pentru a i se pierde urma. Grafica este asemănătoare benzilor desenate. Fiecare simbol are două versiuni: una în care ocupă o singură poziție și alta în care ocupă o rolă întreagă (mega simboluri), mărind șansele de a obține combinații câștigătoare. Trei simboluri Wild Scatters (cronometrul care măsoară timpul până la explozia unei bombe) stabilizate pe role declanșează 9 rotiri din partea casei, în care Wild-ul traversează ecranul de la dreapta la stânga.

Linked Reels cresc șansa unei plăți mari pe tot ecranul. Există și un „Safe Wild”, reprezentat de imaginea seifului, care înlocuiește toate simbolurile cu excepția Wild Scatter. Cel mai valoros simbol din jocul de bază este blonda misterioasă care are în mână un pahar cu băutură, fiind urmat de pictograma bărbatului care ține în mână o grenadă.

Mission Cash spune totul încă din titlu: misiunea ta, ca agent secret, este să pui mâna pe bani. Pentru asta primești ajutor de la personaje bine antrenate, care apar fie sub acoperire, fie cu pistoalele la vedere. Dacă ținta de pe ecran se oprește pe agentul albastru sau pe agentul roșu, aceștia devin simboluri Wild expandabile. Rola Wild rămâne fixată pe ecran, în timp ce celelalte role se pun din nou în mișcare. Când se formează o combinație câștigătoare, personajul de pe rola Wild trage câteva focuri de armă. Ținta își schimbă poziția de la o rotire la alta.

Simbolul Scatter este pistolul care inițiază o serie de 8 rotiri gratuite. Dacă în timpul seriei de runde suplimentare ținta se suprapune peste un simbol Scatter, sunt acordate alte 8 învârtiri din partea casei. De asemenea, în timpul Free Spins se activează alți doi agenți Wild, cel violet și cel verde.

Articole similare