Politic

Avrămescu, anunț pentru clasa politică: „Să nu ne mire dacă în 2024 oamenii nu vor mai ieși la vot!”

Creșterea prețurilor la energie trebuie să-i res­ponsabilizeze pe politicieni. Este inadmisibil să asistăm la suferința oamenilor care au primit facturi la valori imense la energie electrică și gaze și, totuși, să ne preocupe, mai degrabă, conflictele și luptele de orgolii. Oamenii nu trebuie să aibă de suferit de fiecare dată atunci când intervin divergențe de opinie între partenerii de coaliție. Avem, din nou, de-a face cu blocaje politice din cauza diverselor neînțelegeri între liderii politici.

Sunt reprezentantul buzoienilor în Parlamentul României, iar interesul meu, ca politician, vizează nivelul de trai al comunității pe care o reprezint și mai puțin cine cu cine se ceartă. Am rolul de a le semnala oamenilor lucrurile greșite pe care le fac colegii mei din opoziție, dar niciodată nu fac acest lucru fără să am în subsidiar și soluții pentru a corecta acele greșeli. Pledez pentru divergențe de opinie în interesul oamenilor. Am adus în atenția opiniei publice și am vorbit cu sinceritate despre deciziile greșite pe care le-a făcut USR-PLUS, foștii parteneri de coaliție ai PNL, și, la fel voi face și acum, în contextul coaliției PNL-PSD, întrucât buzoienii care vin în audiență la cabinetul meu parlamentar îmi spun clar că deciziile aplecate către cetățean sunt importante și mai puțin neînțelegerile la nivelul liderilor politici.

Există astăzi măsuri și decizii luate de Guvernul României, condus de Nicolae Ciucă, iar pe oameni îi interesează cum se vor regăsi aceste decizii în buzunarul lor, în ritmul lor de viață și al copiilor lor. Dacă aceste decizii au fost luate de un portofoliu acordat PNL-ului sau PSD-ului, îi interesează mai puțin spre deloc.

Nu îi putem păcăli pe oameni!

Românii știu „pe vremea cui era mai bine”, așa că războaiele interne ar trebui transformate, mai degrabă, în dezbateri la nivel politic și deciziile, care rezultă în urma acestor „brainstorming-uri”, să-i vizeze pe toți românii din toată țara. Pandemia, criza în energie trebuie să fi fost lecții de administrație politică pentru gestionarea situațiilor de criză. Astăzi oamenii asistă nevinovați la dispute politice care se transformă în piedici pentru demararea de proiecte sau în luarea de decizii politice, toate acestea fiind în detrimentul tuturor actorilor de pe scena economică românească.

E timpul să ieșim din paradigma politicii pentru politicieni și să facem politică pentru oameni!

Text asumat de Partidul Național Liberal – Filiala Buzău

Un comentariu

  1. Domnule avramescu, mai bine ati lasa aroganta impotriva comunei lopatari inainte de a va da cu parerea despre iesirea oamenilor la vot. Zero lei din fondul de rezerva pe anul 2021 doar pentru a pedepsi primarul usr. Rusine!

Articole similare