Buzoianca Claudia Po­pină a participat la o adevărată reuniune a co­ncurenților ultimei ediții Vocea României, organizată pe 25 iulie cu ocazia concertului Michael Jackson Tribute Show.

19 piese, opt ținute create special pentru show, opt coregrafii, trei luni de pregătiri și două luni de antrenamente fizice intense alături de specialistul în fitness și nutriție Florin Cujbă. Așa a arătat visul împlinit al artistului Bogdan Ioan, în spectacolul de o oră și jumătate „Michael Jackson Tribut Show”, ce a avut loc la Fratelli Studios din București.  Acesta a fost cel mai mare eveniment creat după câștigarea trofeului „Vocea României”, în decembrie 2018.

Chiar în ziua în care s-au împlinit zece ani (25 iunie) de moartea lui Michael Jackson, Bogdan, câști­gătorul Vocea Ro­mâniei, a reușit să-și transpună complet spectactorii în universul celui care l-a inspirat și l-a făcut să-și descopere pasiunea pentru muzică. Pe lângă tributul adus lui Michael Jackson, Bogdan a mai creat un moment special pentru toți cei prezenți: o adevărată reuniune „Vocea României”, pe piesa „We Are The World”, împreună cu foștii concurenți și colegi: Alina Statie, Andrei Voicu, buzoianca Claudia Popină, Diana Strat, Feihong Pascu, Florian Popa, Joel Benson, Lina Sanden, Luiza Cobori, Mara Captaru, Maria Luisa Andrici, Maria Udrea, Mihai Meiroș, Mihai Turbatu, Mihnea Vâlceanu, Nicoleta Oancea, Oana Tabultoc, Silvia Vîrlan, Sorina Bica. Această piesă, care a încheiat concertul, a fost însoțită de un colaj de ima­gini în premieră, cu cele mai frumoase momente trăite de toți la emisiune, cu poze făcute atât pe scenă, cât și în culise.

A câștigat în 2013 locul întâi la Univision

Reamintim că buzoianca Claudia Popina  a făcut parte din echipa Andrei în sezonul în care l-a cunoscut pe Bogdan Ioan, cel care i-a făcut invitația de a  participa la show. Artista a mai fost la audiții de trei ori până în sezonul din decembrie 2018, dar nu reușise să întoarcă scaunele. Acest lucru nu a descurajat-o, a făcut-o doar să își doreas­că să devină mai bună. În acest răstimp, a pus bazele trupei Bazzar. Și-au făcut un studio în care își înre­gistrează piesele. Interpretează coveruri la diferite evenimente private.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice la Universitatea București, și-a finalizat și un master în Istoria Artei la Universitatea Națională de Arte. A lucrat pentru o vreme ca organizator de licitații într-o antrepriză specializată pe comercializarea operelor de artă și, mai târziu, a colaborat ca PR pentru Festivalul Enescu. Are o fire sensibilă cu înclinații artistice. A câștigat în 2013 locul întâi la Univision, un concurs organizat pe tiparul Eurovision, dar la care au drept de vot doar studenții. Își dorește să se implice în organizarea acestui festival și în România. Fiind o competiție studențească este spre – deosebire de Eurovision-, scos de sub suspiciunile influ­ențelor geopo­litice de moment.

Absolventă a Colegiului Hasdeu, Claudia a cântat timp de șase ani în trupa buzoiană Undercover.

❗️ Michael Jackson Tribute Show❗️👇Felicitari Bogdan Bobo Ioan pentru minunatul spectacol ❤️ 👇WE ARE THE WORLD #vocearomaniei2018 #thevoicefamily

Gepostet von Oana Tabultoc am Mittwoch, 26. Juni 2019

DISTRIBUIȚI
loading...