UPDATE Doi bărbați au fost retinuți în urma scandalului de vineri seară dintr-o familie de romi din Bâscenii de Sus, comuna Calvini. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

A fost alertă maximă, vineri seară, în satul Bâscenii de Sus din comuna Calvini. Mai multe echipaje de poliție și de jandarmi au fost direcționate acolo, să aplaneze un scandal iscat într-o familie de romi, în timpul căruia un bărbat de 62 de ani a fost rănit la cap și torace, fiind lovit cu o sticlă în cap și înjunghiat cu cioburi.

Potrivit Poliției, „în data de 08.03.2019, în jurul orei 19,30, s-a sesizat pe sistemul 112 că în satul Bâscenii de Sus, comuna Calvini, județul Buzău este în desfășurare un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-a deplasat echipajul de ordine publică de la Secția Cislău. Din primele verificări a rezultat că, urmare unui conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 62 de ani prezintă mai multe leziuni provocate prin înțepare/înjunghiere la nivelul gâtului și în zona pieptului, acesta fiind transportat la Spitalul Nehoiu. În zonă au fost de asemenea dirijate o grupă din cadrul S.A.S. și o echipă a I.J.J. Buzău, fiind constituită echipa operativă de la nivelul Serviciului de Investigatii Criminale pentru continuarea cercetărilor”.

Zona rămâne în continuare supravegheată pentru evitarea unor situații de escaladare a stării conflictuale.

DISTRIBUIȚI
loading...