A fost fierbere mare pe scena politică! Guvernul Dăncilă a fost dărâmat în mod democratic, prin vot. Incontestabil!

Am privit la televizor cu un gust amar transmisiunea în direct a dezbaterii moțiunii de cenzură și i-am vazut pe oamenii aceea – aflați atât de o parte cât și de cealaltă  a baricadei – cu câtă încrîncenare și-au aruncat vorbe grele, și-au plătit polițe, s-au jignit… a fost atâta tensiune acolo!

Oameni agitați, îngrijorați, ba mai mult aș putea spune transfigurați, și asta nu pentru că  îi  macină grijile față de oamenii acestei țări,  habar nu au de noi! Și unii și  alții  vor un singur lucru. PUTEREA!

Președintele Iohannis a apărut  pe ecran rânjind satisfăcut de rezultat: “Rezolvat! Azi a câștigat România!”. Oare? Rămâne să ne convingem, domnule președinte, că până acum nu prea ați demonstrat. Poate când ati convocat partidele parlamentare, la prima rundă de consultări, veți fi găsit împreună soluții concrete la ­pro­blemele cu care oamenii de rând  se confruntă. Oamenii așteaptă fapte, nu vorbe, căci de vorbe goale și de promisiuni sunt sătui!

Îmi amintesc când ați devenit președintele acestei țări… parcă a fost ieri… diaspora a facut diferența venind cu voturile decisive… bieții oameni, sperau că lucrurile în  țară se  vor schimba în bine iar ei se vor întoarce la casele lor, lângă cei dragi și vor înceta slugăreala prin Europa. Au trecut de atunci aproape patru ani și nu numai că ei nu s-au întors, domnule Iohannis, dar doar în 2018 au emigrat peste 250.000 de români, potrivit datelor de la Institutul Național  de Statistică.

Un procent de aproape 40% din totalul emigranților din România  sunt absolvenți de studii superioare. Știu, o să spuneți că acest lucru a fost cauzat de guvernarea dezastruoasă  a PSD. Pe de o parte aveți dreptate, dar pe de altă parte dumneavoastră ce ați făcut în calitate de preșe­dinte al României pentru a stopa acest fenomen?

Oare ce ne mai așteaptă? Cei care vor urma la guvernare se vor gândi și la acest popor sau tot la interesele lor perso­nale?

Sunt sigură ca aceste întrebări stau zilele acestea pe buzele multora dintre noi!

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Doamna Petre, Romania a fost guvernata de Dragnea nu de Iohanis .Ati gasit acum ocazia sa-l „executati” pe Presedinte pentru proasta guvernare.

Comments are closed.