miercuri, 27 mai 2020

Ce a pățit traseistul Mocanu când s-a apucat să salute pe Facebook căderea guvernului

De-a dreptul neinspirată inițiativa deputatului Adrian Mocanu de a-și manifasta public, pe Facebook, satisfacția vizavi de căderea, prin moțiune de cenzură, a guvernului social-democrat condus de Viorica Dăncilă, guvern din care au făcut parte, până acum o lună, și reprezentanți ai partidului din care (încă) face acesta parte, Alianța Liberalilor și Democraților, guvern pe care parlamentarul buzoian l-a susținut prin vot. El a fost taxat printr-un regal de înjurături și epitete de un număr important de utilizatori ai acestei rețele de socializare, care au ținut cu tot dinadinsul să-i amintească aspecte din trecutul său politic: traseismul, apartenența la Partidul Social Democrat la începutul carierei de parlamentar, subțirimea CV-ului la capitolul legat de activitatea profesională și, nu în ultimul rând, ascendentul familial.

,,PSD este OUT de la guvernare! În sfârșit, România respiră ușurată, ca după trezirea dintr-un vis urât. Am votat cu toată inima, alături de colegii din ALDE, concedierea de la cârma țării a unei grupări infracționale, care a ținut România pe loc atâția ani. Este timpul ca toți reprezentanții acestui partid de nemernici și de hoți să fie goniți din instituțiile din teritoriu, instituții pe care s-au obișnuit să le confunde cu propria gospodărie. Este timpul ca oameni precum Dăncilă, Ciolacu sau Toma să dispară, fără cinste, din prim-planul vieții publice. România începe să se vindece!”, a scris Mocanu pe Facebook, postare distribuită ulterir cu maximă generozitate de diverși postaci.

Reproducem în cele ce urmează mai multe comentarii, cu specificația că am păstrat întocmai exprimarea și gramatica comentatorilor și că am cenzurat doar cuvintele dificil de suportat de către hârtia tipografică: ,,Huooooo neam de hoți ce ai fost împreună cu tactu si ai tăi…cu cine ai intrat in politica,nu cu ciuma psd-ista??? Tu vorbesti curvă traseistă ce esti,la fel ca si toți cei care ne reprezinta indiferent de culoarea politică”; ,,Cap de porc”; ,,Vorbești de parca ai fost toata viața un cinstit și tot ce ai realizat a fost făcut prin munca. Rușine ție. Ați mâncat toți, indiferent de partid, aceeași pâine. Totul doar pentru binele vostru. Sictir. Când veți putea demonstra fiecare ban pe care l-ați făcut, atunci veți fi cu adevărat buni pentru a conduce o țară”; ,,Le-am dat m(…)e la PSD, abia așteptăm să-ți dăm și ție, prostituată politică ce ești și parazit al societății!”; ,,Uite cine vorbește l(…)u ăsta infect huuuuuuuoooooo”; ,,O sa tăiati salariile profesorilor? Am înțeles ca noi suntem ciuma tarii”; ,,Iar deschizi mah PSD-ist mic gura? Mars!”; ,,Traseist”; ,,Mirosi a c(…)ă mai boule!!!”; ,,Tu vorbesti?”; ,,Uitați-vă pe declarația de avere a acestui jeg uman Aveți să vedeți o grămadă de moșteniri <a la mătușa Tamara> și câte conturi, de o să vă cruciți. Râde Oligofrenul, sperând încă un os de ros”, ,,Al dracu vagabond!!! Ma tu chiar ne crezi prosti? (…)”; ,,Trădătorilor și voi vă duceți după PSD că ați fost cu ei”; ,,Traseisti politici!”; ,,Pleacă ai noștri vin ai noștri trist…”; ,,…pana acum de ce nu ai protestat cu nimic!!!!???”; ,,Rusine de buzoian falcos!”; ,,Vorbește ăsta care a supt și el la PSD destul. Și tatăl lui infractor. Sa ți fie rușine!”; ,,Adrian Mocanu! Mare atentie: ca si Alde e tot un grup infractional care au fost la acelasi ciolan… aceeasi ­mi­zerie”; ,,Cine vorbeste…”; ,,Rusine domnule Mocanu!”.

Semn că buzoienii nu sunt chiar atât de proști cum îi place deputatului traseist Adrian Mocanu să creadă.

Ceva mai inspirat a fost celălalt parlamentar traseist din (încă) ALDE Buzău, senatorul Dorin Bădulescu, cu a sa tentativă de a se băga în seamă în fața celor care vor guverna în următorul an, din rândurile cărora acesta a plecat aruncând cu noroi: ,,PSD a fost alungat de la guvernare așa cum trebuia să se întâmple de multă vreme! 238 de voturi <pentru> după lupte grele ale opoziției pentru a reașeza România în liniile firescului! Acum începe o perioadă în care cei ce am votat azi să trecem la treabă pentru a repara tot ceea ce a fost stricat în perioada apusă a PSD. De ținut minte: fără voturile ALDE moțiunea nu ar fi trecut!”, a scris acesta pe Facebook. Dar, spre deosebire de mai tânărul său coleg deputat, Bădulescu nu a tocmit postaci care să-i distribuie panseurile, ci oameni care să îi șteargă comentariile negative. Totuși, unul a scăpat: ,,Observ ca se sterg comentariile incomode. Repet, tot ce s-a facut pana acum, s-a facut de guvernarea PSD-ALDE. A spune acum ca voi sunteti Alba ca zapada pentru ca ati iesit de o luna de la guvernare, nu este credibil si nu denota decat lipsa de ­res­ponsabilitate”.

2 COMENTARII

  1. Acestui „domn” ii doresc sanatate si succes in activitatea profesionala !
    Ca politician n-a convins; poate in plan profesional are mai mult „noroc” !

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!