Teatrul „George Ciprian” oferă doamnelor și domnișoarelor intrarea liberă la spectacolul dedicat Zilei Femeii. „Pe 8 martie este un bun prilej de a invita persoana iubită la un spectacol de teatru cu umor românesc de bună calitate, din rândul celor mai reușite momente de televiziune. Cum poți impresiona mai bine o doamnă sau domnișoară? Noi vă oferim o soluție: o invitație la teatru!”, se arată într-un comunicat al teatrului buzoian.

Este vorba despre comedia „Zăpezile de Al­tădată”, scrisă de Dumitru Solomon. Odată intrat în eterna poveste a certurilor între îndrăgostiți, fraternizând, după pre­ferință, cu bărbatul pragmatic sau femeia care visează veșnic la romantism, singura provocare a spectatorului este să reziste cu sobrietate replicilor spumoase. Iar dacă la această noapte de pomină în doi se adaugă și prezența insistentă a unui administrator de bloc insomniac, evenimentele în cascadă surprind până la lăsarea cortinei.

Din distribuția spectacolului fac parte Anca Sigartău, Cristian Iacob si Constantin Cojocaru. Ală­turi de ei, echipa din spatele cortinei este formată din Ilinca Stihi (regizor), Imelda Manu (sce­nograf), Vlad Pasencu (muzică originală) și Gheorghe Jipa (light design).

Biletele se pot achi­ziționa din incinta Teatrului „George Ciprian”. Pentru informații suplimentare sunați la numerele de telefon: 0740.496.561 și 0733.882.156

DISTRIBUIȚI
loading...