ActualitateCultură

Lansare de carte la ASE despre experiența Kaizen a Primăriei Buzău

Astăzi, la ora 16.30, primarul Constantin Toma va lansa cartea ,,KAIZEN ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ – O reformă necesară în România!”. Evenimentul are loc la Academia de Studii Economice din București, Sala Aula Magna.

Este o carte despre experiența Primăriei Municipiului Buzău la șapte ani de aplicare a sistemului de management „Kaizen – îmbunătățire continuă”. De aceea, va fi o lansare–dezbatere, spune primarul Constantin Toma, „despre importanța aplicării conceptelor kaizen în administrația publică pentru o îmbunătățire a acestei activități. Această carte vorbește despre experiența Buzăului în aplicarea, timp de peste 7 ani, a principiilor managementului kaizen, experiență care a dus la obținerea multor rezultate pozitive în orașul nostru”.

Dezbaterea va fi transmisă live pe site-urile antena3.ro, jurnalul.ro, dar și pe pagina de Facebook a edilului buzoian. Ea va fi moderată de jurnalistul Adrian Ursu și de Elvira Nica, decan al Facultății de Administrație și Management Public.

Reamintim că apariția acestui volum a fost anunțată în toamna anului trecut, când Primăria Muncipiului Buzău, în parteneriat cu Institutul Kaizen România, Asociația Kaizen Manager Club şi Asociația Clean-Up Japan, a organizat „Evenimentele KAIZEN” în municipiul nostru. În cadrul acestor evenimente  a fost inclusă și o conferință la care au luat parte primarul Constantin Toma şi organizațiile partenere,  reprezentate de Julien Bratu (country manager al Institutului Kaizen Romania), Andrei Răduțu (director executiv al Institutului Kaizen Romania), Tetsuo Toshi (preşedinte al Asociației Clean-Up Japan) şi Tomoko Matsuo (Nihon Kikaku Co.)

 

Articole similare