25 de ani
de presa libera
Marti, Aprilie 21, 2015 08:00 AM
TOP STIRI
de Vali MARINESCU
Apelul primarului Buzăului, Constantin Boșcodeală, la condamnarea la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul “Gloria” se judecă astăzi la Curtea de Apel Brașov. Instanța a stabilit pentru 21 aprilie
21 Apr 2015
de Cristian IONESCU
Liceenii Colegiului „B. P. Hasdeu” sărbătoresc, săptămâna aceasta, într-un mod original, Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor. Evenimentul celebrat la nivelul tuturor țărilor pe data de 23
Cultura   |
21 Apr 2015
de Andrei PITIGOI
Victoria din derby-ul cu FC Puiești a deschis sticlele de șampanie la Râmnicu Sărat. Fotbaliștii râmniceni se văd deja în Liga a III-a, deși mai au un hop de trecut: barajul în dublă manșă pentru divizia „C“. Oficialii Olimpiei
Sport   |
21 Apr 2015
de Silvia HERGHELEGIU
„Buzăul, floare de cântec!” Astfel se intitulează prima culegere de cântece publicată de maestrul Constantin Ungureanu zilele acestea, ce își va avea lansarea oficială în cadrul seriei de evenimente intitulate
Monden   |
21 Apr 2015

Stiri Agerpres

Al-Azhar condamnă execuția celor 28 de creștini în Libia
Marti, Aprilie 21, 2015 07:27 AM

Al-Azhar, una dintre cele mai prestigioase instituții ale islamului sunit cu sediul în Egipt, a condamnat luni execuția în Libia a 28 de etiopieni capturați de gruparea Statul Islamic (SI), informează AFP.

Libia: Explozia unei bombe în fața ambasadei Spaniei din Tripoli
Marti, Aprilie 21, 2015 07:18 AM

O bombă a explodat în noaptea de luni spre marți în fața ambasadei Spaniei din Tripoli fără să facă victime, a anunțat pentru AFP o sursă din securitatea libiană, un atac revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI).

SĂRBĂTORI RELIGIOASE 21 aprilie
Marti, Aprilie 21, 2015 07:10 AM

Ortodoxe Sf. Sfințit Mc. Ianuarie, episcop de Benevent; Sf. Mc. Teodor din Perga; Sf. Mc. Alexandra împărăteasa

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 21 aprilie
Marti, Aprilie 21, 2015 07:00 AM

Este a 111-a zi a anului 2015. Au mai rămas 254 de zile până la sfârșitul anului.

Naufragiul de duminică în Mediterana a făcut 800 de morți (UNHCR și OIM)
Marti, Aprilie 21, 2015 07:00 AM

Naufragiul de duminică în largul coastelor libiene a făcut 800 de morți, au anunțat, la începutul zilei de marți, la Catania în Sicilia reprezentanți ai Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) și Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM), după ce au discutat cu supraviețuitori, informează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Apr, 00:57 g
DAN a comentat pentru articolul ,,Gloria“ lui Boșcodeală, pe ultima sută de metri:
Să—i dea Dumnezeu, “cinci ani și—o zi“ ! Îmi mentin părerea,si de trei ori: URA,URA,URA !!
20 Apr, 22:06 referitor la votul romanilor din diaspora
gg a comentat pentru articolul Ce au făcut aleșii buzoienilor în Parlament în urmă cu o săptămână: Deputații Cezar Preda și Erland Cocei, semnatari ai proiectului legii votului prin corespondență:
Cetatenii romani care locuiesc si muncesc in strainatate nu sunt diaspora.Diaspora este constituita din cetatenii care locuiesc in afara unei tari care si-a pierdut independenta iar cetatenii sai au fost alungati sau nevoiti sa paraseasca teritoriul national.Pentru ca toti cetatenii Romanieiei sa voteze este necesar ca votul sa fie obligatoriu si exercitat in tara (cu exceptia celor aflati in misiune in afara granitelor tarii)Votul sa fie dat in localitatea de domiciliu.Este vorba de votul pentru presedinte ,alegeri parlamentare si parlamntul european.Pentru cele locale este chiar o nesimtire sa votezi pentru ceva care nu te intereseaza in niciun caz.
20 Apr, 18:47 Pertinent
Dumitru a comentat pentru articolul De ce nu prea cred în lacrimile doamnelor:
Va multumesc D-le Calin Bostan pentru modul in care reusti si aveti curajul de a aborda cu spirit critic, echidistant aspectele cu tenta penala in care se afla o seama de "fruntasi" ai Buzaului nostru, indiferent de sfera de activitate in care activeaza. Fara adevar este cu neputiinta sa vedem si noi mai multa cinste si respect in Buzau. Ma intreb, cumeste posibil ca D-na Geta Burducea, inspectorul general al invatamantului buzoian, sa permita secretarei arestate in dosarul Bacului din 2013, sa lucreze in invatamant si sa comita ilegalitatile anchetate, in conditiile in care aceeasi persoana fusese anterior condamnata cu suspendare??!!! Domnia sa intelege sa nu ia nici o masura. Invatamantul buzoian seamana astazi cu un "sat fara caini" in care fiecare face ce vrea. De ce? Ce interese are Geta Burducea sa acopere mizeria din invatamantul buzoian? Continua sa se comporte dupa atatia ani de conducere ca si cum nu se intampla nimic grav. Lipsa sa de responsabilitate poate face posibila, binenteles cu binecuvantarea sa, ca inculpatul Harabagiu si ceilalti din gasca lui, sa educe in continuare copii, invatandu-i probabil ca pentru a deveni ceva in aceasta viata, trebuie sa furi, sa iei mita, sa minti, sa abuzezi de toata parghiile pentru a-ti atinge scopurile. Rusine!!!! D-na Burducea trebuie sa raspunda pentru iresponsabilitatea da a nu lua de urgenta masurile care se cuvin cu profesorii care nu au dreptul sa se mai ocupe de educatia copiilor nostri.
Google PageRank Checker