26 de ani
de presa libera
Duminica, Mai 01, 2016 09:04 AM
paste1
TOP STIRI
de Călin BOSTAN
,,Meseria? Primar. Aşa ar putea răspunde într-un glas câţiva edili din România care se află de zeci de ani în fruntea unor comune şi care şi-au depus candidatura pentru noi mandate începând cu scrutinul din 5 iunie. Cel mai longeviv primar din ţară este
Politic   |
29 Apr 2016
de Andrei PITIGOI
Un puşti buzoian va însoţi echipa naţională de fotbal la Campionatul European din Franţa. Marius are doar zece ani, provine dintr-o familie cu condiţii precare şi a fost ales din sute de copii din toată ţara. Micuţul, originar din comuna Stâlpu
Sport   |
29 Apr 2016
de Silvia HERGHELEGIU
Dacă de Paști cu toții suntem agrenați în pregătiri festive, vizite, decorări și meniuri copioase, după aceste zile de sărbătoare reîncep evenimentele muzicale. Primul care va sosi la Buzău este hip-hop-erul El Nino, care lansează
Monden   |
29 Apr 2016
de Cristian IONESCU
Expoziţie în Săptămâna Mare pe simezele Galeriilor de Artă. Aflată la prima sa personală, artista Ana-Maria Bogleş este profesoară la Liceul de Arte şi membru stagiar al filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România
Cultura   |
29 Apr 2016

Stiri Agerpres

Lucian Bute ratează titlul mondial WBC la supermijlocie după un meci egal cu Badou Jack
Duminica, Mai 01, 2016 07:39 AM

Boxerul român Lucian Bute a ratat titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, după ce a terminat la egalitate cu suedezul de origine gambiană Badou Jack, campionul en titre, sâmbătă seara (duminică dimineața, în România), într-o gală desfășurată la Washington.

Cutremur în Ecuador: Un bărbat de 72 de ani salvat de sub dărâmături după 13 zile
Duminica, Mai 01, 2016 07:12 AM

La treisprezece zile după cutremurul din Ecuador, un bărbat de 72 de ani a fost scos în viață de sub dărâmături de o echipă de salvare venezueleană, a anunțat sâmbătă ambasada Venezuelei la Quito, informează AFP.

AGERPRES A TRANSMIS... - 1 MAI
Duminica, Mai 01, 2016 06:00 AM

Turcia: Arestarea redactorului-șef al unui canal de televiziune prokurd
Duminica, Mai 01, 2016 05:34 AM

Autoritățile turce l-au arestat sâmbătă pe redactorul-șef al unui canal de televiziune prokurd din cauza unor postări pe contul său de Twitter, a anunțat IMC TV, în timp ce cresc preocupările în țară legate de reducerea la tăcere a presei, relatează AFP.

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 1 mai
Duminica, Mai 01, 2016 05:30 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
30 Apr, 22:36 Apel pentru CEI CARE AR TREBUI SA SE IMPLICE
NU SUNT NEUTRU a comentat pentru articolul Caracatiţa de la Direcţia Economică a Primăriei Buzău naşte pui vii/Cum au dispărut banii încasaţi pe amenzi şi impozite la Primăria Topliceni:
Sunt de acord cu postarea celui numit UN OM NEUTRU. Este intr-adevat nevoie de implicarea celor ce s-au dat la o parte desi ar fi putut face multe pentru aceasta comuna. Situatia nu este una fericita, in atatia ani de la caderea comunismului s-au acumulat foarte multe probleme nerezolvate. Este nevoie astazi de implicarea OAMENILOR de calitate, CU DISCERNAMANT si, slava Domnului, sunt multi in comuna noastra. Mare pacat ca acestia sunt doar scarbiti cand ar putea face foarte multe pentru binele comun. Pacat, pacat.... Paste Fericit!
30 Apr, 09:12 Gheraseni
Horia a comentat pentru articolul Primarul din Gherăseni, suspendat din funcție. Alături de el, încă doi aleși locali din Cernătești:
Cele mai fericite sarbatori Sava trebuia sa plece de mult la Dna cu el
29 Apr, 21:38 ALO ALO
UN OM NEUTRU a comentat pentru articolul Caracatiţa de la Direcţia Economică a Primăriei Buzău naşte pui vii/Cum au dispărut banii încasaţi pe amenzi şi impozite la Primăria Topliceni:
Nu stiu ce este in capul unor candidati la primaria comunei topliceni. Sau inscris peste 6 candidati care mai de care cu 8 clase si foarte rar cu liceul terminat . Nu au condus niciodata un grup de oameni nu a luat nici odata o decizie pro sau contra pentru a influenta in bine sau rau viata celor de sub ei,dar totusi ei vor sa fie in fruntea comunei. Dl candidati pe raza comunei sunt NNNNNN persoane culte, calculate , inteligente, profesori, medici , ingineri , costructori , dar si oameni de rind cu caracter cu personalitate care nu fac politica dar traiesc in comunitate.CUM SA DISCUTI CU ACESTIA SI SA EI DECIZII CIND TU CANDIDAT ABIA AI TERMINAT 8 CLASE SAU LICEUL LA SERAL ORI O FACULTATE LA PRIVAT CIND TOATA VIATA TA AI CONDUS TRACTOARE SAU BULDOZERE ORI AI FACUT INJECTII LA GAINI . DE ACEEA DOMNILOR TIMP DE 12 ANI NU IA DUS CAPU LLA O IDEE BUNA DE IMPLEMENTAT PENTRU COMUNITATE. SI AICI MA REFER LA TOTI CEI CE CARE TRECUT PE LA PRIMARIE CA PRIMARI SAU VICEPRIMARI.DESTEPTAREA OAMENI BUNI ACUM ANALIZATI CU CINE VOTATI SI CUI II DATI CREDIT DACA VA GINDITI LA VIITOR SI LA SCHIMBARI IN BINE PE RAZA COMUNEI. PRIMARII CARE AU FOST SAU CREZUT STAPINII VOSTRII SI CA VOI SUNTETI IN SLUJBA LOR SI NU INVERS. DORITI ACEASII SITUTIE VOTATII TOT PE CEI CARE AU FOST. LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA .DVS DECIDETI.
Google PageRank Checker