25 de ani
de presa libera
Luni, Noiembrie 30, 2015 04:32 AM
TOP STIRI
de Călin BOSTAN
Buzoianul Dumitru Mădălin Apostu, liderul unei grupări de trafic de droguri, fost arestat, sâmbătă noapte, împreună cu doi focșăneni –
29 Nov 2015
de Călin BOSTAN
Primarul Constantin Boșcodeală a reacționat, vineri, în stilu-i caracteristic, la mitingul de protest din Piața Dacia, ascunzând din nou sub preș mizeria cu iz penal din instituția pe care o conduce
Politic   |
28 Nov 2015
de Călin BOSTAN
Aproximativ o sută de buzoieni – dintre care în jur de 30 de membri ai Partidului Național Liberal proveniți din fostul Partid Democrat Liberal
Politic   |
27 Nov 2015
de Călin BOSTAN
Grăbit cum îl știm la toate ședințele Consiliului Județean – astăzi a atras atenția aleșilor că la ora 9,45 trebuie să fie prezent la o videoconferință -, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu și-a răpit, totuși, la sfârșitul întrunirii deliberativului, câteva minute din atât de prețiosul său timp, pentru a face apel la calm pe durata manifestărilor publice dedicate Zilei Naționale.
Politic   |
27 Nov 2015

Stiri Agerpres

UPDATE VIDEO Paris: Hollande împreună cu Obama la Bataclan, pentru a aduce un omagiu victimelor atentatelor
Luni, Noiembrie 30, 2015 02:44 AM

Președintele francez, François Hollande, și cel american, Barack Obama, s-au recules în cursul nopții de duminică spre luni în fața sălii de spectacole Bataclan unde 90 de persoane au fost ucise de jihadiști la 13 noiembrie, a constatat un corespondent AFP.

Scrimă: Floretista Maria Boldor a câștigat Cupa Mondială de junioare de la Bratislava
Luni, Noiembrie 30, 2015 02:10 AM

Sportiva Maria Boldor (CSA Steaua București) a câștigat, duminică, etapa de Cupă Mondială la floretă pentru junioare, după ce a întrecut-o în finală pe unguroaica Flora Pasztor, cu 15-12, potrivit site-ului Federației Române de Scrimă.

Tenis de masă: Echipa masculină a României, în faza a doua a grupelor la Mondialele de juniori
Luni, Noiembrie 30, 2015 01:30 AM

Echipa masculină a României s-a calificat în faza a doua a grupelor la Campionatele Mondiale de tenis de masă pentru juniori de la Vendee (Franța), după victorii reușite duminică în fața formațiilor Noii Zeelande și Belgiei.

Polo feminin: CSA Steaua a cucerit Cupa României
Luni, Noiembrie 30, 2015 01:14 AM

CSA Steaua București a cucerit Cupa României la polo pe apă feminin, duminică, la finalul turneului găzduit de Bazinul Olimpic ''Ioan Alexandrescu'' din Oradea.

Siria: Doi senatori americani vor 100.000 de soldați străini contra SI
Luni, Noiembrie 30, 2015 01:09 AM

Doi senatori americani au pledat duminică pentru trimiterea a 100.000 de soldați străini, în majoritate din țări sunnite, dar și americani, pentru a lupta împotriva grupării jihadiste Statul Islamic (SI) în Siria, transmite AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
29 Nov, 18:44 Delegatie
Giani a comentat pentru articolul Geta Burducea din nou „repetentă“, trădată de tasta ENTER:
Cine este inspectoarea din Ramnic?
29 Nov, 18:01 veterani din Buzau
Maria a comentat pentru articolul Cadouri pentru veteranii de război buzoieni, din partea Consiliului Județean:
Mai sunt veterani care i-ati trecut cu vederea.
29 Nov, 17:46 DREPTUL DE A FI INFORMAT NU DEZINFORMAT!
Ion a comentat pentru articolul Dreptul la replică: „De ce l-am sunat pe edil? Pentru că liberalii îi cereau demisia și nu exista niciun punct de vedere al primarului” :
Cititorii ziarelor de presa scrisa sau alta forma de media nu doresc nimic altceva decât sa fie informați corect de alții care se pricep sa o facă mai bine decât "tradiționalul radio șanț". Prin urmare, îmi permit sa va întreb, stimata dna Murgoci, redactor al unei publicații, deci un specialist cu responsabilități serioase când este vorba despre diseminarea informațiilor in mediile publice de informare in masa, cine v-a oprit sa ne spuneți mai înainte despre ce se întâmpla in preajma primarului, de acum controversat, ca sa nu spun mai mult al unui municipiu aflat la cca 100 km de capitala știrilor, dezvăluirilor, senzațiilor de presa s a m d, in schimb, imediat după ce un "grup de câteva zeci de oameni" au îndrăznit sa-l tragă de șiret pe acest domn al politicii social-democrate de provincie, ați sărit ca arsa si v-ați simțit in poziția de a cere publicarea unui drept la o replica împotriva unui coleg de breasla? Eu nu sunt ziarist, dar doresc sa fiu informat corect. Aștept răspuns la fel prompt cum ați solicitat dreptul la replica.
Google PageRank Checker