25 de ani
de presa libera
Vineri, Mai 22, 2015 11:26 AM
TOP STIRI
de Vali MARINESCU

Începe adevăratul proces pentru președintele suspendat al Consiliului Județean Buzău.

22 May 2015
de Călin BOSTAN

   OPINIA continuă monito­rizarea activității parlamentarilor buzoieni, după criteriile de apreciere a activității puse la îndemâna oricui, pe cale oficială, pe site-urile Senatului, respectiv Camerei Deputa­ți­lor: inițiative legislative, între­bări și interpelări, luări de cu­vânt în plen și luări de cu­vânt în ședințele Birourilor Per­manente ale Camerei Depu­taților și Senatului.

Politic   |
22 May 2015

Noul PNL se deosebește fundamental de DA și USL. Acestea din urmă nu au câștigat votul alegătorilor promițându-le unirea într-o singură entitate politică.

Politic   |
22 May 2015
de Monica BĂNICĂ

Contribuabilii pot decide asupra destinației a 2 la sută din impozitul pe veniturile din salarii și asimilate salariilor lor, direcționându-le  către o entitate non-profit care funcționează în condițiile legii sau către o unitate de cult.

22 May 2015

Stiri Agerpres

Soros avertizează asupra riscului unui nou război mondial și îndeamnă la 'concesii majore' pentru China
Vineri, Mai 22, 2015 11:24 AM

Miliardarul american George Soros a avertizat asupra riscului izbucnirii unui nou război mondial, afirmând că multe depind aici de sănătatea economiei chineze, într-un discurs susținut recent la o conferință Bretton Woods a Băncii Mondiale, relatează site-ul Market Watch.

Domesticirea câinilor s-a produs mult mai devreme decât se credea
Vineri, Mai 22, 2015 11:23 AM

Datele genetice obținute din analiza unui fragment de os de lup vechi de 35.000 de ani, descoperit în permafrostul siberian, oferă noi informații despre relația veche de milenii dintre om și câine, indicând că domesticirea canidelor s-ar fi produs mai devreme decât s-a crezut, transmite Reuters.

Blaga, despre ginerele său: Dacă a greșit va trebui să plătească, sper să-și dovedească nevinovăția
Vineri, Mai 22, 2015 11:17 AM

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat, vineri, că, în cazul în care ginerele său a greșit, acesta va trebui să plătească, însă și-a exprimat speranța că își va dovedi nevinovăția.

REPORTAJ DINCOLO DE ISTORIE Buzău: Mănăstirea-cetate Bradu, printre cele mai vechi mănăstiri fortificate din Țara Românească
Vineri, Mai 22, 2015 11:11 AM

Mănăstirea-cetate Bradu a fost ridicată de boierii buzoieni pe malul stâng al pârâului Nișcov din județul Buzău, fiind una dintre cele mai vechi mănăstiri din Muntenia cu amenajare defensivă.

Komorowski: Polonia nu trebuie să devină un dușman al Rusiei, însă trebuie să observe schimbarea în rău a politicii ruse
Vineri, Mai 22, 2015 10:58 AM

Președintele Poloniei, Bronislaw Komorowski, este de părere că țara sa nu trebuie să devină un dușman al Rusiei, însă trebuie să observe schimbarea în rău a politicii ruse, informează vineri agenția de presă Unian.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 May, 10:44 Opriti aceasta mascarada antica
Excomunicatul a comentat pentru articolul Unul dintre enoriașii excomunicați de la Focșani, iertat de Arhiepiscopul Ciprian:
Cum este permis sa isi asume biserica puterea de a regla problemele de morala ale populatiei in schimbul banutilor greu castigati de cetatenii creduli ?Cateva monede si pacatele iti sunt sterse ca prin miracol.Ce minciuna!A fi crestin nu inseamna sa crezi in popi si in speculatia lor financiara numita religie.
21 May, 13:22 Vaidenoi
Pitiplini a comentat pentru articolul Barajul, o glumă bună:
...si care e gluma buna?
21 May, 13:12 stari de fapt
Parinte a comentat pentru articolul Cea mai titrată școală din Buzău, lovită de scandalul concursurilor private pe banii părinților:
Cine incaseaza comisionul de la masa elevilor de la clasele de step-by-step din rm sarat? Ne-au schimbat locatia de servire a mesei copii nostri fiind expusi riscurilor de accidente rutiere (pe soseaua E 85).... si ca o coincidenta este localul unde diretorii fac serbarile si pertecerile de craciun, 1-8 martie si toate de peste an ( inclusiv zilele lor de nastere si onomastice..... halal...). Verificati si va veti convinge! cine sa verifice? greu raspuns...
Google PageRank Checker