Artista cu cele mai spectaculoase concerte din România aduce cel mai nou și exploziv show al său de până acum în premieră la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, pe 9 martie, începând cu ora 20,00. Delia ne-a obișnuit ca fiecare apariție publică să fie una memorabilă, iar pentru „ACADELIA”, sunteți atenționați de către organizatori că „showul poate dăuna grav persoanelor aflate la regim și celor care merg în următoarea zi la sală. Showul poate conține urme de ironie, dulceață de piersici și sâmburi de… adevăr”. De asemenea, organizatorii (Spectaculis) spun că spectacolul este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indice glicemic căzut la pământ. Pentru o mai bună desfășurare de forțe toată lumea este sfătuită pe toată durata spectacolului să consume moderat … dulciuri.

Important de știut este că prezența în sală, la spectacolul de la Buzău, se face pe bază de bilet și acadele. „Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ul artistei… și mai ales cu privire la artistă în sine. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar… glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților”, mai spun organizatorii.

Biletele sunt puse la vânzare pe online (www. iabilet.ro și www. ticketnet.ro) și la casa de bilete a Sălii Sporturilor (tel: 0761.769.328), la Teatrul George Ciprian (tel: 0740.496.561), în punctele de vânzare iaBilet din Buzău (www. iabi­let.ro/puncte-de-van­zare/). Prețurile bile­telor diferă, astfel că  la categoria VIP veți plăti 199 de lei, la ca­tegoria I, 150 de lei și la categoria II costul unui bilet este de 100 lei. La categoria III prețul unui bilet este 60 de lei.

O figură iconică a muzicii românești și o artistă completă, cu showuri inovative și producții tehnice grandioase, Delia a avut pe parcursul carierei sale o evoluție impresionantă, fiind mereu prezentă în topurile muzicale. Pasionată de muzica sa și de posibilitățile artistice ale momentului, artista în­cearcă mereu să ofere ceva nou publicului său. Fie că este o romantică incurabilă, un suflet rebel sau o femeie puternică, Delia continuă să surprindă prin atitudinea sa nonconformistă, muzica în­drăz­neață și showurile de neuitat.

DISTRIBUIȚI
loading...