Cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Creație Literară „Titel Constantinescu” de la Rm. Sărat și-a desemnat câștigătorii. Evenimentul, organizat de Editura RAFET în parteneriat cu Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu”, s-a derulat pe mai multe genuri lite­rare: poezie, proză scurtă, roman, eseu, teatru, critică și traducere.

Anul acesta, marele premiu al festivalului a fost acordat publicistului Dan Dinu, pentru volumul „Iubire și abjecție sub ploaia de aur”. Potrivit regulamentului concursului, câștigătorul marelui premiu se va bucura de publicarea volumului de către organizatori.

Cunoscut jurnalist, buzoianul dan Dinu, este absolvent al Facultății de Drept a Universității „G. Barițiu” din Brașov. Debutează în ziaristică în 1990, la publicațiile „Senator” și „Focuri vii”, iar din 1991 până în 2007 este redactor la cotidianul OPINIA, continuându-și activitatea de jurnalist în calitate de redactor și director la cotidianul Viața Buzăului, și realizator de emisiuni la Campus TV. Momentan, Dan Dinu este editorialist la cotidianul OPINIA.

 

DISTRIBUIȚI
loading...