luni, 10 august 2020

Ilie Stan, primul antrenament la Gloria

Vacanța a luat sfârșit la Gloria. Noul antrenor al echipei din Crâng, Ilie Stan, a sunat adunarea în prima zi a săptămânii, dând startul, oficial, pregătirilor pentru Liga a 2-a. La primul antrenament, Ilie Stan a avut sub comandă 19 jucători, din vechiul lot prezentându-se la reunirea de luni doar nouă fotbaliști: Ciprian Danci, Remus Chipirliu, Dragoș Ceaușel, Ștefan Enescu, Petre Mihalache, Mădălin Calu, Răzvan Catană, Florin Cazan și Rareș Șerban.

Celorlalți, aflați la final de contract sau care nu mai intrau în calculele antre­norului, le vor fi reziliate acordurile. Însă, în perioada de dinaintea reluării pregătirilor, stafful tehnic a lucrat serios și a reușit să dea câteva lovituri pe piața transferurilor. În Crâng au ajuns deja fotbaliști cu experiența primului eșalon, precum portarul Relu Stoian (Sepsi Sf. Gheorghe), fundașul Marius Ioniță (ACS Energeticianul), mijlocașii Valentin Munteanu (Dunărea Călă­rași) și Dragoș Huiban (Sportul Snagov) și ­ata­cantul Va­lentin Alexandru (Chindia Târgoviște). Până la sfâr­șitul acestei luni, antrenamentele vor continua pe plan local, apoi pregătirea se va axa pe două cantonamente, unul montan, la Poiana Brașov și altul la Sărata Monteoru.

„Am încercat să aduc la primul antrenament ju­cătorii care sunt în proporție de 80 la sută ai echipei noastre. Mai așteptăm alți cinci-șase jucători. Suntem în discuții cu doi de la Viitorul lui Gică Hagi, este vorba despre fundașul Gabriel Nedelea și atacantul Cosmin Tucaliuc, însă aceștia vor veni abia la începutul săptămânii următoare. La fel, așteptăm și alți jucători pe care îi vom prezenta în funcție de rezultatele negocierilor și mai ales a randamentului pe care îl vor da în această perioadă de pregătire, astfel încât la plecarea în primul cantonament, cel de la Poiana Brașov să am un lot de 26 de jucători. Un lot echilibrat din toate punctele de vedere, care să răspundă prin muncă, disciplină și sacrificiu”, a declarat Ilie Stan, potrivit site-ului oficial al grupării din Crâng.

Primarul Toma, la primul antrenament

Antrenorii și jucătorii Gloriei, prezenți la reunirea de luni, au fost luați prin surprindere de vizita la stadion a primarului Constantin Toma. Acesta a dorit să afle la fața locului starea de spirit a fotbliștilor și a staffului tehnic, dar și care sunt ultimele noutăți din sânul echipei.

„Chiar dacă a fost primul antrenament, am fost surprinși de prezența domnului primar Constantin Toma. Este un lucru bun, mai ales că vizita dânsului nu a fost una de curtoazie, ci una normală, pentru că îi place sportul. Și o spun cu responsabilitate, pentru că ne cunoaștem de mult timp. De pe vremea când eram la Gloria și ne sprijinea financiar prin firmele pe care le deținea. Prin acest gest, jucătorii trebuie să în­țeleagă că și politi­cul și suporterii și oamenii de fotbal din județul Buzău sunt alături de noi”, a mai spus Ilie Stan, pentru site-ul Gloriei.

loading...
error: Content is protected !!