Cercetările în cazul crimei de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nu sunt încă încheiate, motiv pentru care procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a cerut prelungirea măsurii arestului preventiv pentru Cosmin Dan. Acesta va afla joi dacă solicitarea de menținere a măsurii preventive va fi admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Buzău.

Cosmin Dan, în vârstă de 21 de ani, se află în arest din data de 24 februarie, la o zi după ce şi-a incendiat fosta iubită. Acesta este cercetat pentru omor calificat şi riscă ani grei de închisoare. Oamenii legii au stabilit că, la momentul comiterii crimei, individul era băut şi sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Trupul tinerei Valentina Nica, de 21 de ani, a fost găsit carbonizat în dimineaţa zilei de 23 februarie, în locuinţa sa dintr-un bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, descoperirea fiind făcută de pompierii solicitaţi să stingă incediul care cuprinsese imobilul. Ea ar fi fost agresată de Cosmin Dan, fostul iubit, care ulterior a dat foc apartamentului. Cosmin era supărat că Valentina îi punea în pericol relaţia cu actuala iubită, Anisia, pe care ar fi găsit-o, chiar în noaptea în care s-a întâmplat nenorocirea, în apartamentul Valentinei.

DISTRIBUIȚI
loading...

4 COMENTARII

  1. pai Baa Bulangiule.. oricine care se drogheaza .. nu îi arde sã faca necazuri..omu era în viata lui în alta Dimensiune .. Eu cred ..cã daca le ar fi vândut fara apartamentul.. Nu se mai întâmpla nimic.. si

Comments are closed.