Actualitate

Adolescent transportat cu elicopterul SMURD după ce s-a electrocutat în Gara Buzău, în timp ce încerca să-şi facă un selfie

Un buzoian în vârstă de 16 ani a suferit în noaptea de marți spre miercuri un arsuri de gradul 3 pe 70 la sută din corp după ce s-a urcat pe un vagon din gara Buzău şi s-a electrocutat de liniile de înaltă tensiune. Tânărul a fost adus în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean și transportat ulterior cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

 „Acesta a suferit un traumatism prin cădere de la o înălţime de trei metri, arsuri de gradul 3, în zona toracelui, abdomenului, membrelor superioare şi inferioare prin electrocutare, fiind transferat de urgenţă la un spital din Bucureşti”, a declarat purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă.

Se pare că adolescentul s-a urcat pe un vagon dezafectat pentru a-și face un selfie, dar a fost electrocutat în urma unei descărcări ale liniilor de înaltă tensiune.

Articole similare

error: Continut protejat!!