Rând pe rând, apar informații noi despre cazul sinucigașului de la Podul de la Mărăcineni. Prin așa-zisul testament găsit de anchetatori printre documentele abandonate pe pasarelă, Rudolf Heinz se învoia, se pare, să lase moștenire averea soției sale, Geanina Heinz, și fiicei sale din prima căsătorie, în vârstă de 23 de ani. Nu se știe încă dacă înscrisul are vreo valoare juridică.

Cei doi erau căsătoriți din 11 ocombrie 2018.

„Renunț la viață din dragoste pentru ea”, ar fi scris Rudolf Heinz în germană pe biletul găsit la locul sinuciderii.

Se pare că bărbatul trăia o adevărată dramă după ce prima soție a decedat de cancer în 2016 și îi era teamă că și cea de-a doua soție va muri din cauza fumatului. De altfel, acesta a fost motivul discuțiilor de dumincă seară când el a decis să plece de acasă și s-a cazat la un hotel. Înainte să-și ia viața, Rudolf Heinz, și-ar fi sunat soția și i-ar fi spus că va recurge la acest gest.Aceasta nu l-a crezut însă.

Ieri a fost anunțată și Ambasada Austriei iar cazul rămâne la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Rudolf Heinz era căsătorit civil cu o tânără, de 26 de ani, din satul Potoceni, comuna Mărăcineni, pe care o cunoscuse în Austria, iar pe 27 iulie urma și cununia religioasă, apoi nunta în Austria. Cei doi locuiau într-o casă în Potoceni pe care o cumpăraseră de curând. Rudolf Heinz deținea o fabrică de cabluri în Cehia, cu sediul administrativ în Austria.

Duminică seară cei doi s-au certat rău iar bărbatul a plecat de la iubita lui. Luni după-amiază a fost găsit spânzurat.

DISTRIBUIȚI
loading...