Adela Popescu, Irina Fodor și Andreea Ibacka sunt prietene bune și își petrec multe vacanțe împreună. De curând, cele trei vedete au fost, împreună cu soții și cu copiii, într-un resort din Delta Dunării. Acolo au petrecut ca la țară, după cum se vede în imaginile postate pe site-urile de socializare.

Adela, Irina și Andreea par desprinse dintr-o scenă din serialul “Las Fierbinți”, într-una din cele mai recente imagini apărute pe Instagram. Fetele pozează cu bucurie “la o bârfă mică” pe băncuța din fața casei. Comentariile fanilor sunt delicioase. “La radio șanț”, a descris cel mai bine imaginea un fan, “Și ghini vă șade !!!”, a comentat un alt admirator, “Ai văzut-o fată pe aia a lu’ Țața Floarea, ce figurantă e?”, “Felicitări fetelor, ați reînființat Antena Satului!!!”, “Fără crocsi colorați? Ce fel de club e asta?!” , au scris fanii.

Adela Popescu este deja la a patra vacanță în ultimele patru luni. În mai, vedeta a fost în Egipt, în iulie în Cipru, în august în Bali, iar acum a avut parte de această mini-vacanță în Delta Dunării.

De cealaltă parte, buzoianca Irina Fodor și-a petrecut vacanța de vară în Antalya.  “Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă a fost să ne urcăm pe cântar. Era să trecem cu el prin parchet. Singura încân­tată din toată combinația asta a fost mama-soacră, care nu își mai încăpea în piele de fericire că pocnim toți trei de atâta sănătate (…) De la atâta stat, ni s-au lățit fundurile. Aaa, ba nu, asta e de la mâncare. E greu să te abții de la a încerca ce prepară ei pe acolo, așa că ajungi să îndeși în tine fără măsură”, a scris Irina pe blogul ei.

Și Andreea Ibacka a fost vara asta în vacanță la mare, însă nu a vrut să dezvăluie destinația aleasă. Reamintim ca Irina și Răzvan au botezat copilul lui Cabral și al Andreei, iar buzoianca s-a căsătorit cu solistul Răzvan Fodor în 2010, fiind nașii cuplului Cabral și Andreea Ibacka. Irina a absolvit Colegiul Hasdeu și Facultatea de Jurnalism, a făcut modelling și figurație în serialul „Cu un pas înainte”, unde l-a cunoscut pe Răzvan. Cei doi au împreună o fetiță, iar buzoianca face parte din echipa de la Vocea României.

DISTRIBUIȚI
loading...