Monden

„Zona de confort”, o nouă provocare pentru Vlad Drăgulin

Mai în glumă, mai în serios, Vlad Drăgulin aka Șeptaru’ va testa și… calea undelor FM! Buzoianul va avea propria emisiune la Radio ZU, care se va numi „Zona de Confort”; el își invită fanii să-i fie aproape în fiecare miercuri seară, începând cu ora 23.00. Actorul va fi și la butoane și la microfoane, pregătit să asculte povești și promite că ascultătorii se vor simți exact ca în serile din #OrașulFaptelorBune, atunci când se uneau inimile și le erau ascultate trăirile.

„Când am venit în București, la Facultatea de Teatru, nu m-am gândit niciodată că o să fac radio”, a spus Vlad în emiunea în care a fost anunțat de Morar și de Buzdugan că le va fi coleg. „Ceea ce nu știe Drăgulin este faptul că la ZU totul este posibil! Iar imposibilul cere doar mai mult timp. Și, pentru că viața este ca o piesă de teatru, abia așteptăm să-l vedem pe Drăgulin pe scena ZU! Miercuri de la 23.00 la 01.00. Va fi Zuper!”,
i-au transmis colegii.

Și ca să le demonstreze că este multifuncțional, Vlad a trecut la microfon alături de Nicole Cherry, prezentă și ea în emisiunea matinală de la radio pentru a-și promova noua piesă, „Florile tale”. Buzoianul a acompaniat-o și a „mixat” cu vocea sa versurile celor mai îndrăgite piese ale solistei, dând dovadă că abia așteaptă să își câștige fanii pe undele FM.

„Mă perpelesc de vreo două săptămâni cu gândul la «Zona de Confort». Ce ironic, nu? Fix cel ce prezintă «Zona de Confort» are dificultăți în a găsi-o… Dar cred că tocmai asta mă face compatibil pentru job”, a glumit buzoianul. De două saptămâni el recunoaște că trăiește într-o stare de purgatoriu, bate străzile de nebun și simte că i se derulează tot felul de scenarii nefericite care se pot ivi pe parcursul emisiei. „Nu știu cum să mă pregătesc pentru asta… Mărturisesc că îmi e puțin frică. Aș vrea ca publicul să vadă emisiunea mea ca pe o scurtă retragere pe un câmp de liniște, departe de orice factor agresiv, departe de știri care te panichează, departe de orice fel de bombardament… Aș vrea să fim liberi!”, a mai spus Vlad despre emisiunea care se difuzează în fiecare miercuri de la ora 23.00, potrivit radiozu.ro.

Prima ediție a fost deja difuzată în data de 30 martie și s-a lăsat cu emoții și cu multe mesaje. Vlad Drăgulin le-a oferit ascultătorilor spațiul necesar pentru a fi deschiși, naturali și liberi în a povesti despre zona lor de confort. „Sunt Vlad Drăgulin și aici este Zona de Confort. Aici nu numai că ascultați. Sunteți ascultați”, asta vor auzi ascultătorii în fiecare miercuri de la ora 23.00, la Radio ZU!
Pe parcursul primei emisiuni, buzoianul a avut parte și de surprize. Mihai Bendeac, Răzvan Popescu și Daniel Buzdugan au intrat în direct la Zona de Confort și l-au surprins pe Vlad Drăgulin cu mesaje de încurajare: „E cel mai profesionist om pe care l-am cunoscut vreodată”, i-a transmis Mihai
Bendeac în direct la ZU.

Articole similare