vineri, 16 aprilie 2021

Ziua porţilor deschise: Viitorul Tg. Jiu – Gloria Buzău 2-4 (0-2)!

Gloria a luat startul perfect în Grupa B de play-out a ligii secunde. Fotbaliştii buzoieni au reuşit o primă victorie în această parte a doua a campionatului, sâmbătă, pe terenul Viitorului Tg. Jiu. Echipa din Crâng a profitat la maxim de degringolada din tabăra gorjeană, formaţie care pare să fi suferit un şoc din cauza ratării incredibile a prezenţei în play-off, părăsită, în plus, de antrenorul Flavius Stoican chiar înaintea meciului cu Gloria.

Jucătorii lui Ilie Stan au marcat de două ori până la pauză, Chică-Roşă (22) şi C. Petre (45+2). Gloria şi-a mărit avantajul după reuşita lui Ghinga (57), dar gazdele au redus din diferenţă, 1-3, în minutul 69, după ce Darius Buia a marcat din penalty. Oaspeţii au refăcut diferenţa de trei goluri în minutul 76, graţie acţiunii finalizate de moldoveanul Andronic, dar gorjenii au fost cei care au stabilit scorul final, după reuşita din prelungiri a aceluiaşi Darius Buia: 2-4!

Tot sâmbătă, în celelalte două partide din Grupa B de play-out: CSM Reşiţa – Petrolul Ploieşti 0-1 şi Concordia Chiajna – Unirea Slobozia 1-1. Aerostar Bacău a stat. Runda viitoare, este rândul pauzei pentru Gloria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...