Monden

Yny Sebi, protagonist în „Romina VTM”

După succesul înregistrat cu filmul „Tabăra”, ce a fost lansat anul trecut tot în preajma sărbătorilor, în care piesa sa a putut fi auzită ca  melodie oficială pentru proiect, Yny Sebi continuă colaborările cu Selly și face parte din echipa de protagoniști pentru noua producție, „Romina, VTM!”.

Comedia romantică este așteptată cu sufletul la gură de români, mai ales că în distribuție se află alți artiști de renume precum Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Costel Biju sau Costi Max.  „Are o distribuție foarte interesată, asta pot spune de pe acum. Nu m-am ocupat pe partea asta de casting atât de mult, dar pot să spun că printre numele din distribuție se numără Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Costel Biju”, a dezvăluit Selly într-o emisiune TV în care i-au fost cerute detalii despre noul film. „Romina, VTM!”  va apărea pe data de 2 ianuarie 2023 și se pare că Selly ar fi investit o sumă uriașă de bani, așa că așteptările vor fi pe măsură, mai ales cu atâtea vedete implicate în proiect.

„Filmul se lansează pe data de 2 ianuarie 2023, avanpremiera va avea loc pe 26 decembrie, iar trailerul va ieși luna aceasta. Nu avem încă un buget, însă suntem în post-producție. Cu siguranță e un film care costă câteva sute de mii de euro. Echipa a fost foarte bine compusă, lucrurile s-au mișcat foarte repede, am terminat în 17 zile tot proiectul. Echipa mai are filme la activ, au lucrat și la Tabara, așa că știu cum se mănâncă filmele. Totul s-a desfășurat foarte bine. Am filmat în Costinești și în București, cam jumătate-jumătate”, a declarat Selly pentru spynews.ro.

Selly va avea de această dată un rol secundar. Celebrul vlogger are doar două replici în pelicula care urmează să apară în cinematografele din România pe 2 ianuarie 2023.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker