Monden

Yny Sebi, idolul adolescenților, urcă pe scena Neversea

Un alt buzoian își va întâlni fanii pe scena festivalului Neversea! Este voba despre Yny Sebi, iar cei care vor dori să îl asculte pe ritmuri de breakbeat, reggae, trap și rap sunt așteptați pe plajă. Ediția de anul acesta a festivalului se va desfășura până duminică și vine cu o serie de personaje care oferă, de fiecare dată, un mix de sound-uri multiculturale: trap, hip-hop, liquid, rap sau drum’n’bass. artier, care vor experimenta muzică pe bune pe scenă The Ark.

Fanii breakbeat, reggae, trap și rap au scena lor în cadrul festivalului Neversea. Grasu XXL, Șatra B.E.N.Z, Paraziții, Killa Fonic, Șuie Paparude, Ian, Yny Sebi, AlbertNbN, Arkanian x Azrael x Zannidache, Oscar, Zo, Phunk B și DJ Wicked vor face show-uri live memorabile la cel mai mare festival pe o plajă din Europa. Trupa de origine franceză L’entourloop se numără printre artiștii internaționali confirmați pentru ediția 2022 a festivalului Neversea.

Există și o premieră pentru România la ediția din acest an. Pe lista artiștilor care urcă pe scena The Ark este și bbno$ („baby no money”). Pe aceeași scenă urcă și duo-ul Krewella, australianul Dub FX, un artist care a devenit cunoscut în toată lumea datorită modului extrem de creativ de a combina ritmuri hip-hop, reggae și drum and bass . Alături de el pe scena The Ark va fi, într-un back-2-back special, unul dintre cei mai creativi saxofoniști din lume, britanicul Mr. Woodnote.

Reamintim că artistul este cunoscut pe meleagurile muzicale buzoiene încă din  2019, când și-a lansat cea  mai apreciată melodie a sa, ,,Top”. Ca și colaborări, YNY Sebi a bifat proiecte cu Mândră și Jeez, pe piesa ,,Bandit” cu Jeez la producție, piesă care a înregistrat 16.509 de vizualizări pe YouTube. Feat-uri în care YNY Sebi a apărut până acum sunt Cesar ,,Școală drip”, cu Spooke la producție, Jeez și Bogdi ,,Rafinată”, cu Jeez la producție și MGK666 ,,Evian”.

Articole similare