Economic

Xiaomi Redmi Note 10 Pro: avantaje și dezavantaje. Ar trebui să îl cumperi?

Xiaomi a lansat noua serie Redmi Note 10 la începutul acestui an. Redmi Note 10 Series cuprinde patru smartphone-uri, și anume Redmi Note 10, Redmi Note 10S , Redmi Note 10 Pro și Redmi Note 10 Pro Max.

Noul Xiaomi Redmi Note 10 este considerat unul dintre cele mai bune versiuni din segmentul său. Dar este chiar atât de bun? În acest articol, împărtășim avantajele și dezavantajele Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Să aruncăm o privire asupra tuturor aspectelor pozitive și negative.

Avantaje

Design uimitor – Noul Xiaomi Redmi Note 10 Pro arată uimitor. Are un design magnific, cu un modul cu patru camere în spate și cu o grosime de doar 8,1 mm, fiind așadar destul de subțire. Noul Redmi Note 10 Pro este disponibil în trei variante uimitoare de culori. Ele sunt Glacial Blue, Vintage Bronze și Dark Night.

Afișaj AMOLED impresionant – Noul Xiaomi Redmi Note 10 Pro are un ecran Super AMOLED de 6,67 inci cu rezoluție FHD + și 1080 x 2400 pixeli. Acest panou de afișare este foarte impresionant. Vine cu un sistem cu o rată de reîmprospătare ridicată de 120 Hz și cu protecție Corning Gorilla Glass 5 și 1200 de nits de luminozitate maximă.

Cameră bună – Redmi Note 10 Pro are o configurare cu patru camere în spate. Camera principală este un senzor de 64 MP de la Samsung cu obiectiv f / 1.9. Este însoțit de o cameră cu unghi ultra-wide de 8 MP, un obiectiv super macro de 5 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. În partea din față are o cameră de 16 MP pentru selfie-uri și videoclipuri.

Baterie masivă cu încărcare rapidă – Noul Redmi Note 10 Pro conține o baterie masivă de 5020 mAh cu suport de încărcare rapidă de 33 W și încărcătorul rapid cu port USB de tip C inclus în cutie.

Performanță bună – Noul Redmi Note 10 Pro este alimentat de SoC Qualcomm Snapdragon 732G cuplat cu un GPU Adreno 618. Acest procesor octa-core este construit pe un proces de fabricație de 8 nm și oferă performanțe bune și este și foarte eficient. Cauta Xiaomi Redmi Note 10 pe Emag si comanda varianta care crezi ca ti se potriveste.

Preț decent – Xiaomi a prețuit noul Redmi Note 10 Pro destul de atractiv.

Dezavantaje

MIUI12 Bugs – Ca aproape toate celelalte smartphone-uri Xiaomi, noul Redmi Note 10 Pro rulează pe Android 11 cu MIUI 12. Pentru a fi precis, MIUI12.0.6 are o mulțime de bug-uri care trebuie reparate de companie. De asemenea, pe măsură ce rulează pe MIUI, vei vedea reclame și bloatware terță parte, cum ar fi aplicații preinstalate.

Problemă a senzorului de proximitate – Mulți utilizatori au subliniat că senzorul de proximitate al noului Redmi Note 10 Pro are unele probleme și, uneori, nu funcționează corect.

Fără sticlă Gorilla în spate – Xiaomi Redmi Note 10 Pro arată uimitor, datorită designului său din spate. Cu toate acestea, după cum știi, sticla este destul de fragilă, iar Xiaomi Redmi Note 10 Pro nu beneficiază și de protecția Gorilla Glass. Îți recomandăm să investești într-o husă de bună calitate dacă achiziționezi acest telefon.

Stabilizare video – Camerele de pe Redmi Note 10 Pro oferă imagini și videoclipuri de bună calitate. Cu toate acestea, stabilizarea video pe smartphone nu este atât de bună și Xiaomi ar trebui să o remedieze cu o actualizare OTA.

Telefonul devine destul de cald – Noul Xiaomi Redmi Note 10 Pro este alimentat de Qualcomm Snapdragon 732G SoC și, deși este un procesor bun, nu este destinat jocurilor puternice. Dacă joci jocuri pe el o perioadă lungă de timp sau utilizezi în mod constant aplicația camerei, smartphone-ul se încălzește destul de mult.

Nu este compatibil 5G – Ultimul dezavantaj al Xiaomi Redmi Note 10 Pro este că nu este compatibil 5G. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să conteze pentru tine, deoarece 5G este încă la câțiva ani distanță, iar noul Xiaomi Redmi Note 10 Pro este un smartphone excelent 4G.

Articole similare