Monden

WRS, despre momentele de cumpănă din viață

Artistul care ne-a reprezentat la Eurovision 2022 a avut de-a face cu lumea scenei de mic, de pe vremea când dansa alături de părinții săi, iar drumul lui profesional a însemnat emisiuni precum „Vocea României” sau Dansez pentru tine”. Pe parcursul unui interviu în exclusivitate pentru viva.ro, WRS recunoaște că a trecut, însă, și prin momente delicate, cu depresie și atacuri de panică, când nu se regăsea în formula muzicală aleasă de managerul lui; de aceea a trebuit să plece departe, în Londra, pentru a se regăsi. Smiley fost unul dintre primii oameni care i-au dat acel boost de încredere încât să renunțe la tot pentru a se dedica sută la sută muzicii. Așa a apărut grupul de băieți cu patru membri din proiectul SHOT.

WRS a mai lucrat și ca artist grafic pentru alți artiști. „Era pe vremea proiectului SHOT, când lucrurile mergeau bine, dar eu nu mă regăseam în acel proiect. A fost exact ce aveam nevoie atunci, dar simțeam că nu este direcția mea artistică. Așa că ce am făcut? Am tras o fugă în Londra și m-am angajat barman. Am vrut să plec undeva unde nu mă știa nimeni, ca să am spațiu să îmi dau eu seama cine sunt. Câștigam extrem de bine din tipsuri acolo. Ajungeam și la 3.000 pe lună, dar după șase luni mi-am încheiat aventura și m-am întors să fac proiectul WRS”, a povestit buzoianul.

La întoarcerea în țară după competiția muzicală internațională, WRS a spus că nu poate încă să realizeze faptul că Eurovisionul s-a încheiat. Mai mult decât atât, el a recunoscut că s-a confruntat cu emoții foarte mari și chiar cu mici atacuri de panică, însă se simte mândru de prestația sa. „S-a terminat, nu îmi vine să cred că s-a terminat. Asta a însemnat trecerea mea ca artist la o nouă etapă, una mult mai matură. Sunt foarte-foarte mândru pentru ce am realizat acolo, pe scenă. Am muncit foarte mult și acum sunt foarte încrezător în forțele proprii. Am prins foarte multă încredere în mine pentru că am trecut peste niște episoade de emoții, de semi-atacuri de panică, dar sunt mândru că fac ceea ce fac și că am visul meu”, a încheiat el.

Articole similare