Monden

WRS: „Anul trecut a fost cel mai frumos an din viața mea de artist!“

Pe pârtie la zăpadă, în studio, la concerte și la interviuri! Așa și-a început noul an talentatul buzoian Andrei Ionuț Ursu, care a concluzionat că anul 2022 a fost cel mai împlinit din perioada sa artistică, un an în care s-a făcut remarcat la toate competițiile la care a concurat. Într-un interviu pentru OkMagazine, el a detaliat despre cum s-a schimbat viața lui în bine, despre succesul pe care l-a cunoscut în Spania și despre locul unde dorește să se retragă timp de șase luni pe an.

„Mă simt foarte norocos că «Te cunosc de undeva» a venit ca o extensie a experienței de la Eurovision. Și, cumva, în 2022, și prin intermediul acestui show, am avut un progres extraordinar ca artist. Anul trecut a fost cel mai frumos an din viața mea de artist. Iar «Te cunosc de undeva» m-a pus în valoare în niște moduri în care nu mă așteptam: de a cânta, de a acționa pe scenă, de a lucra în echipă cu Emilian. Formatul ăsta mi s-a potrivit ca o mănușă. Mi-a plăcut extraordinar de mult și aș mai repeta oricând experiența asta, a fost minunată”, a subliniat WRS.

După experiența alături de Emi, WRS a recunoscut că talentul i-a adus laolaltă și că s-au completat perfect, deși sunt foarte diferiți. „Ca și colegi suntem foarte buni, dar nu știu dacă am funcționa ca prieteni. Suntem atât de diferiți… El este foarte bine organizat, se trezește dimineața, își știe bine agenda zilnică. Eu, în schimb, astăzi aveam ședință foto cu voi la ora 13.00 și am dormit până la ora 12.00. Eu ăsta sunt. Cred în frumusețea haosului și mă inspir, ca artist, din dezordine”, a spus râzând WRS.

După Eurovision, buzoianul a avut destul de mult succes în Spania. Oamenii l-au recunoscut acolo pe stradă, îl solicită să facă poze. „Am avut multe interviuri în Spania după Eurovision, piesa mea «Llámame» a avut succes mare acolo. Am fost invitat și la multe emisiuni TV. Îmi doresc să activez din ce în ce mai mult acolo. Pe lângă Madrid, am avut concerte și în Insulele Canare, Oslo, Tel Aviv, am ajuns în locuri în care nici nu-mi imaginam. Și la Benidorm, a fost superb!”, a mai completat WRS.

Iar dacă 2022 a fost un an perfect, în 2023 WRS și-ar dori să ajungă în America Latină și ca turist și mai ales ca artist.

 

Articole similare