Acasă Opinii Vrei sa reinventezi aspectul gradinii tale? Iata ce lac pentru lemn sa folosesti pentru mobilierul exterior!

Vrei sa reinventezi aspectul gradinii tale? Iata ce lac pentru lemn sa folosesti pentru mobilierul exterior!

0
Vrei sa reinventezi aspectul gradinii tale? Iata ce lac pentru lemn sa folosesti pentru mobilierul exterior!

Pandemia ne-a obligat sa petrecem mai mult timp in locuintele noastre, dar acest lucru nu este neaparat un lucru rau. Avem mai mult timp pentru familiile noastre, ne putem odihni, exersa hobby-uri sau chiar implementa proiecte rezidentiale noi. Daca dispui de o gradina, ai ocazia sa o reinventezi.

Poti crea chiar tu mobilier pentru gradina, jucandu-te cu creativitatea si imaginatia care te tine in priza. Nu uita, insa, ca la final sa aplici un lac pentru lemn: www.klebrom.ro/lacuri-ecologice-zobel/ , ce asigura durabilitatea si rezistenta acestuia in mediul exterior.

 

Tu poti fi creatorul mobilierului din gradina ta: idei inspirate din reviste

Nu ai nevoie de un buget nelimitat pentru a deveni chiar tu creatorul propriului mobilier de gradina. Te poti juca atat cu materiale reciclate, cat si cu suprafete lemnoase, caruia sa le dai forma mult visata pentru a reinventa aspectul gradinii tale. Tot mai multe persoane si-au gasit in aceasta perioada pasiunea pentru mobilierul DIY, fara a investi foarte mult in materiale. Una dintre cele mai practicate idei este utilizarea paletilor din lemn pentru realizarea asa-numitelor „canapele” de gradina.

Ele sunt extrem de practice si nu necesita efort deosebit in obtinerea rezultatului final. Poti crea si accesorii mai mici, mai ales daca ai copii si vrei sa le dai un motiv in plus de joaca si de interactiune cu natura. Exemplu: casutele din lemn.

 

Pentru protectie, lemnul are nevoie de finisaj. Alege un lac de calitate

Atunci cand vine vorba de lacul de protectie al lemnului, niciodata nu trebuie sa te zgarcesti. Sistemul de finisaj este deosebit de important si dicteaza durabilitatea, rezistenta si aspectul indelungat al lemnului.

Iti recomandam finisajele pe baza de apa, ce au o foarte buna capacitate de patrundere in porii lemnului. Pentru ca vorbim despre suprafete lemnoase expuse la exterior, piesele de mobilier de gradina trebuie sa faca fata cu brio conditiilor meteo, fie ca ploua, fie ca exista o cantitate mare de raze UV sau, pur si simplu, ninge. Oricare ar fi vremea, piesele din lemn pot fi protejate cu ajutorul lacurilor Zobel, cele mai apreciate de pe piata, datorita nivelului ridicat de protectie pe care il confera. Aceste lacuri asigura elasticitate.

 

Avantajele sistemului de acoperire Deco-tec al lacurilor Zobel

Nu exista o solutie profesionala mai eficienta decat cea care se rezuma la doua cuvinte: lacurile Zobel. Aceste produse fabricate in Germania asigura un sistem de acoperire adaptat special la toate nevoile de protectie a lemnului. Sistemul Deco-tec asigura rezistenta pieselor din lemn fara stabilitate dimensionala:

  • lacurile Zobel confera lemnului o rezistenta inalta la intemperii;
  • asistemul de acoperire permite activitatea respiratorie intensa a lemnului;
  • chiar daca este frig si umed, chiar daca sunt raze UV puternice, lacul nu va prezenta fisuri;
  • stratul acoperitor final nu isi pierde aderenta prin expunerea la conditiile meteo;
  • lacul face fata cu brio miscarilor de umflare si contractie a lemnului;
  • pune in valoare frumusetea naturala a lemnului, accentuand pigmentii de culoare.

 

La Klebrom.ro gasesti cel mai bun lac pentru lemn din gama Zobel

Nu mai sta pe ganduri si pune in aplicare toate planurile tale pentru infrumusetarea gradinii.

Vine vara si poti petrece timp pretios cu familia in propriul vostru colt de natura. Comanda din timp, de la Klebrom.ro, cel mai bun lac pentru lemn. Acest magazin comercializeaza produsele din gama Zobel, la pret foarte bun.

 

Date de contact:

Tel: 0268/ 411 367

Mobil: 0726/ 159 136

E-mail: [email protected]