sâmbătă, 11 iulie 2020

Voleibaliştii Gloriei, abonaţi la victorii

• CSUV Timişoara – SCM Gloria Buzău 0-3 (-17, -14, -20) 

Gloria s-a obişnuit cu victoriile în prima ligă de volei masculin. Echipa buzoiană a bifat, pe terenul ultimei clasate, CSUV Ti­mişoara, a treia victorie în primele cinci etape, o performanţă remarcabilă pentru o nou-promovată.

Încurajaţi de victoria asupra Dejului, cu o etapă în urmă, la Sala Sporturilor, voleibaliştii buzoieni au abordat partida de la Timişoara cu o determinare maximă şi şi-au adjudecat cele trei seturi, primele două la 17 şi, respectiv, la 14, ultimul, ceva mai echilibrat, la 20, când, de altfel, gazdele au încercat să revină în joc. Cel mai bun de pe teren a fost, şi de această dată, Bogdan Ene, cu 13 puncte, urmat de Laurenţiu Iosif şi Alexander Szot, ambii cu 12 puncte. Hector Mata Parra a strălucit din nou în această partidă, clasându-se pe primul loc în topul celor mai buni Libero, cu un procent de recepţie reuşită de 79%, potrivit paginii de Facebook a secţiei de volei a clubului din Crâng. De la echipa gazdă s-a remarcat Traian Gemănariu, cu 10 puncte.

Următorul meci al ele­vilor lui Răzvan Parpală este programat duminică, la Sala Sporturilor, de la ora 17,00, când vor avea de înfruntat una dintre cele mai puternice echipe din campionat, ocupanta locului secund, Volei Municipal Zalău.

Divizia A1, Etapa a 5-a, rezultate:

 • CSUV Timişoara – SCM Gloria Buzău: 0-3
 • CSM Câmpia Turzii – SCM Craiova: 0-3
 • Dinamo Bucureşti – Arcada Galaţi: 3-0
 • Universitatea Cluj – Ştiinţa Baia Mare: 3-2
 • Unirea Dej – Volei Municipal Zalău: 1-3

Clasament

 1. Dinamo 14 p.
 2. VM Zalău 12 p.
 3. Arcada 12 p.
 4. SCM Craiova 11 p.
 5. SCM GLORIA 10 p.
 6. Unirea Dej 7 p.
 7. Baia Mare 6 p.
 8. Univ. Cluj 2 p.
 9. Câmpia Turzii 1 p.
 10. Timişoara 0 p.

loading...
error: Content is protected !!