marți, 22 septembrie 2020

Vloggeriţa Andra Gogan povesteşte cum a afectat-o scandalul cu Selly

• Buzoianca a spus că fratele ei, Răzvan, chiar s-a îmbolnăvit din cauza acelui episod

Andra Gogan a mărtu­risit în detaliu, pentru prima dată, în cadrul emisiunii ,,Interviurile lui Vitalie”, difuzată pe www.ştirileprotv.ro, că fratele ei, Răzvan, s-a îmbolnăvit atunci când ea şi familia ei au fost atacaţi de alţi vloggeri, printre care s-a numărat şi celebrul Selly, după ce au lansat piesa ,,Stricaţi o generaţie”.

Vloggeriţa buzoiancă a recunoscut că nu se aştepta ca piesa respectivă-, al cărei mesaj era că vloggerii şi influencerii trebuie să ţină cont de faptul că mesajul lor ajunge de cele mai multe ori la copii-, să aibă un astfel de impact. ,,La început, toţi vloggerii am fost ca o familie, pentru că eram foarte puţini, zece maxim. În perioada aceea, eu aveam o creştere de 3.000 de abonaţi pe zi, în timp ce alţi vloggeri, care acum sunt foarte sus, aveau 500 de abonaţi pe zi. Şi chiar se mirau cum eu cresc foarte repede. A fost o perioadă în care au încercat să nu mai existăm pe Youtube şi nu am avut niciun susţinător dintre vloggeri. Şi atunci când vine tot poporul să te atace, ca vlogger, ai şanse foarte mari să pici psihic şi să pici din cauza hate-ului”, a explicat celebra vloggeriţă.

Buzoianca a mai adăugat că ,,haterii” nu au ştiut că ei sunt o familie puternică, unită, că au pornit de jos, ca o familie mo­destă, care a muncit mult, şi a urcat treptat câte o treaptă, aşa că acest scandal nu putea să îi dărâme deodată. “Noi nu am ajuns faimoşi peste noapte, am muncit, iar atunci chiar am făcut o piesă în care am încercat să atenţionăm vloggerii că se uită foarte mulţi copii la ei. S-a numit <Stricaţi o generaţie>. Cum online-ul poate strica ­ge­neraţii, dacă nu ai grijă, ca părinte, la ce se uită copilul tău, atunci nu este OK. Cum influencerii şi vloggerii sunt cumva tutorii de pe Internet, chiar dacă nu suntem ca nişte profesori, adică dacă eu spun ceva, ei s-ar putea să mă asculte, pentru că mă văd pe mine ca pe un exemplu. Vloggerii trebuie să înţeleagă că, deşi nu sunt ei profesorii sau ­educatorii, copiii ascultă foarte mult de ei. Acesta a fost mesajul nostru, oamenii ne-au ascultat, s-a creat discuţie pe Internet. N-am crezut că o să se creeze aşa mare discuţie, cineva s-a simţit puţin prea tare. Au fost vloggeri care s-au simţit din piesa noastră, nu dau nume, pentru că acum suntem în relaţii bune. Noi am continuat, dar am avut o perioadă destul de tristă. Bunica citea toate comentariile, mama era foarte tristă, fratele meu s-a îmbolnăvit de la supărare, a avut o boală urâtă. Eu am fost puternică, dar plângeam pentru că părinţii mei sufereau. Dar, am mers mai departe şi drumul meu a fost TikTok. Această aplicaţie în care oamenii nu vin că să facă bani, aici am rămas singură, printre Youtuberi”, a explicat în detaliu Andra Gogan.

loading...
error: Content is protected !!