Monden

Vlad Ionuț Popescu, un ianuarie plin de spectacole

Buzoianul joacă în nu mai puțin de șase spectacole diferite, interpretând roluri dificile, subtile, psihologice sau de adolescent îndrăgostit

Talentatul actor buzoian Vlad Ionuț Popescu, a anunțat pe rețelele de socializare care sunt spectacolele în care joacă în prima lună din anul 2024. Pentru că majoritatea prietenilor îl întrebau de bilete și de locațiile în care se joacă aceste piese de teatru, Ionuț a anunțat cele șapte reprezentații programate pentru prima lună din an.

Astfel, pe 13 ianuarie, Ionuț va putea fi văzut la Teatrul Masca, de la ora 19.00, în „Criză. Kit de supraviețuire”. Imediat, pe 20 ianuarie, buzoianul va putea fi urmărit în „Efecte secundare”, la Unteatru, de la ora 20.00. La numai o zi distanță, pe 21, și apoi pe 27 ianuarie, la Teatrul Metropolis, tot de la ora 19.30, Ionuț va interpreta unul din rolurile piesei „Cine l-a ucis pe tata?”.

Pe 25 ianuarie urmează reprezentația pentru „DN83”, la Centrul de Teatru Educațional Replika, de la ora 19.00, iar pe 28 ianuarie actorul va juca în „Stop the tempo!” la Teatrul Dramaturgilor Români, de la ora 19.00. Vlad își încheie luna pe 31 ianuarie, cu spectacolul „Medea’s Boys”, care se joacă la Apollo111, de la ora 20.00.

Criticii care au urmărit stilul buzoianului spun că Popescu funcționează bine în amândouă formulele, reușind să ducă roluri dificile, subtile psihologic și să se individualizeze în compozițiile de grup. De la liceanul îndrăgostit de profesoara sa în DN83, o situație în care mistificarea realității plutește în aer, fără a se lămuri pe deplin cine și ce a fantazat astfel încât personajul rămâne pe muchie de cuțit, victimă-agresor, el trece ușor la tânărul în derivă din „Stop the tempo!”. Tot potrivit criticilor de teatru, în compozițiile performative corale ale lui Andrei Măjeri – „Medea’s Boys” și „Cine l-a ucis pe tata?”, Popescu dovedește plasticitate corporală, precizie vocală și de mișcare și, desigur, capacitatea de a funcționa în grup fără să-și piardă individualitatea, ceea ce îl declară un actor complex, complet și apreciat.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker