sâmbătă, 19 septembrie 2020

Vlad Ionuț Popescu, pe scenă de ziua lui

,,Vă aștept la ziua mea în număr cât mai mare, pun și muzică cu fra­ții, veniți la Summer Spritz sau <Seri de vară pe terasă cu actorii din spectacolele Apollo111 și play-listurile lor>”, este mesajul distribuit de Vlad Ionuț Popescu pe rețelele de socializare, semn că îi este dor, la fel ca multor artiști, de public și aplauze. Showul în care va evolua luni, 24 august, ora 18.00, fix în ziua când își sărbătorește trecerea a încă unui an din viață va avea loc pe terasa teatrului Apollo, alături de invitatul lui, Ginel Guiu. Băieții au pregătit un play-list numai bun de stat la bere, de râs, de caterincă. Așa că veniți să-l susțineți pe buzoianul nostru și să-i spuneți „La mulți ani!” de la distanță, la împlinirea vârstei de 22 de ani.

Vlad Ionuț Popescu se poate mândri că, până la absolvirea facultății, a fost distribuit deja în spectacole de teatru importante, pe marile scene din București. Este vorba despre spectacolul „Pădurea spânzura­ților” de la Teatrul ­Națio­nal, în regia celebrului Radu Afrim, „Împăratul muș­te­­lor” de la Teatrul Excelsior, în regia lui Tudor Lucanu, sau „Medea’s Boys” de la Teatrul­ Apo­llo 111, în regia Andrei Măjeri.

Anul trecut, Vlad a fost unul dintre cei admiși din aproape 200 de candidați pe cele patru locuri scoase la concurs de Teatrul Godot. În vara lui 2019, reprezentanții teatrului bucureștean au anunțat desfășurarea unui casting, pentru a-și construi o trupă de teatru in-house, cu actori angajați, după ce, la începutul aceleiași luni, au comunicat redeschiderea unui spațiu nou, într-una dintre clădirile din Timpuri Noi Square. Astfel, buzoianul a fost unul dintre cei cinci tineri care au câștigat concursul, pentru a forma trupa de actori a Teatrului Godot.

Nu în ultimul rând, Vlad a făcut parte din castul blockbusterului american „Voyagers”, alături de Colin Farrell și Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Deep.

loading...
error: Content is protected !!