Monden

Vlad Drăgulin și Bendeac, aceeași fobie: „Ne apucăm amândoi să mergem la terapie”

Buzoianul Vlad Drăgulin este cunoscut ca partener al lui Mihai Bendeac în majoritatea serialelor de comedie, dar puțini fani știu ca cei doi nu împart doar rolurile ci și același coșmar: zborul cu avionul! Mai exact, atât lui Mihai Bendeac, cât și lui Vlad Drăgulin le este extrem de teamă atunci când vine vorba de zboruri. Deși cei doi călătoresc destul de mult, niciunul nu o face cu plăcere.

De curând, Vlad Dră­gulin le-a dezvăluit fanilor această fobie prin intermediul unui InstaStory. Întrebat dacă ar accepta să participe la showul fe­nomen „Asia Express” alături de Mihai Bendeac, actorul a spus că amândurora le este foarte teamă de zbor. Buzoianul a măr­turisit că frica este atât de mare, încât ar fi nevoiți să meargă sigur, împreună, la terapie.

La rândul său, Mihai Bendeac a distribut clipul video pe contul său de Instagram, cu aceeași idee. „Asta ar însemna să ne apucăm amândoi de pe acum să mergem la terapie ca să ne învingem frica de avion, că suntem vai steaua noastră amândouă în ceea ce privește avi­oanele și zbo­rurile”, a completat Vlad Drăgulin pe rețeaua de socializare, în cadrul unei sesi­uni de întrebări și răspunsuri.

Colegul lui Mihai Bendeac din serialul de comedie ”Băieți de oraș” a demonstrat, de-a lungul timpului, că este un actor cameleonic senzațional. Acesta a reușit să imite perfect personaje ca Nicolae Guță sau Nelson Mondialul, dar a dat lovitura în rolul lui Malone, personaj ce parodiază cocalarii. A captat imediat atenția cu fazele comice, dar mai ales cu interpretarea sa, iar de atunci prietenia cu Mihai Bendeac s-a legat pe viață.

„Eram la începutul anului trei, aveam douăzeci și unu de ani abia împliniți…”

Vlad Drăgulin este absolvent al Liceului de Artă „Margareta Sterian” din Buzău, fiind inclus în timpul liceului într-un proiect de­di­cat tinerilor actori, coordonat de regretatul Cătălin Naum. Ulterior, Vlad a absolvit Facultatea de Teatru și Film (UNATC) și a fost cooptat de Mihai Bendeac în echipa de la „În puii mei”.

El a dat viață unei multitudini de personaje și mărturisește că acești ani, în care a jucat alături de Mihai Bendeac și de echipa acestuia, au reprezentat o etapă importantă a vieții sale.

„Pentru mine, <În puii mei!> se confundă cu debutul meu ca actor de televiziune. A fost o bornă foarte importantă. Eram la începutul anului trei, aveam douăzeci și unu de ani abia împliniți; eram foarte crud. În mod clar, experiența aceasta mi-a modelat personalitatea artistică, dar și umană, m-a profesionalizat, am dobândit rigurozitate și am învățat să fiu eficient în timpul scurt de repetiții pe care l-am avut la dispoziție”, a spus actorul Vlad Drăgulin.

Articole similare