Monden

Vlad Drăgulin îți prezice zodiacul… la bani mărunţi!

„Zodiac la bani mărunţi” este un nou proiect lansat de curând în online, iar personajul cheie al acestui concept este nimeni altul decât actorul Vlad Drăgulin. Acest proiect a fost conceput sub forma unei emisiuni de astrologie de tip concurs, unde oamenii primesc recomandări de cumpărături pe baza semnului astrologic. Gazdele acestui proiect sunt Vlad Drăgulin (actorul din serialul Băieţi de oraş şi fost prezentator X-Factor – în 2018, în „duet” cu Mihai Bendeac) și Gabriela Atanasov (cântăreaţă), se amintește în paginademedia.ro.

Potrivit aceleiași surse, în fiecare episod vor fi doi invitaţi care vor fi supuşi la trei probe lansate de cei doi prezentatori. Tema se concentrează în jurul câte unei categorii de semne zodiacale – Apă, Foc, Aer şi Pământ –, iar concurenţilor le sunt testate cunoştinţele despre zodii şi comportamentul lor la cumpărături. Pe parcursul celor patru ediţii, în calitate de concurenţi vor fi Oana Zara (actriţă în Lia – Soţia soţului meu) şi Bogdan Medvedi (artist muzical), Cătălin Botezatu (creator de modă) şi Raluca Bădulescu (jurat Bravo, ai stil!“), Speak (cântăreţ) şi Ştefania (cântăreaţă), Codin Maticiuc (actor în Clanul“) şi Eli Neicuţ (antreprenor).

Emisiunea este difuzată pe canalul de YouTube al supermarketului Kaufland şi include patru episoade. Primele două pot fi deja vizionate, urmând ca ultimele două să fie lansate până la finalul lunii august.

 „Ne-am dorit să realizăm un serial creativ şi plin de umor, în care am plecat de la afinitatea pe care mulţi români o au pentru semnele zodiacale. Aşa am lansat o provocare, pornind de la premisa că putem prezice viitorul coşului de cumpărături al clienţilor, pe baza zodiei. Zodiac la bani mărunţi se adresează, într-o notă de umor, atât celor care cred, măcar până la un punct, în predicţiile astrelor, cât şi tuturor fanilor supermarketului renumit care pot folosi acest show ca pe un moment de relaxare şi un prilej de a câştiga premii !”, au spus prezentatorii.

Articole similare