Monden

Vlad Drăgulin, ipostaze tandre alături de iubita lui

Se învârt în aceleași cercuri de prieteni, sunt pasionați de același domeniu cultural, teatrul și, mai nou, își declară dragostea și pe rețelele de socializare!

Vlad Drăgulin, actorul care interpretează perso­najul amuzant de la ,,iMai mult umor”, este într-o relație de câteva luni cu o domnișoară blondă, dar este destul de discret când vine vorba despre cuce­rirea lui. De curând, Vlad a postat o fotografie cu tânăra blondină într-o ipostază tandră, în care o ține în brațe și o sărută pe frunte, iar textul pe care buzoianul l-a atașat acestei imagini este ,,No words needed”.

Cu câteva luni în urmă, Vlad Drăgulin a dezvăluit, în cadrul show-ului digital ,,Îs geană pi tini”, că are de câteva luni o iubită și este mândru că aceasta este cea mai lungă relație a lui de până acum. Chiar dacă până acum nu a vrut să o arate pe iubita sa, buzoianul a postat de curând o fotografie cu ei doi pe Insta Story. Elena Manu este tânăra norocoasă care l-a cucerit pe Vlad, iar puți­nele fotografii cu ei demonstrează cât sunt de îndrăgostiți. Ea a făcut parte din proiectele Fault Condition (2017), Las Fierbinți (2012) și Dear Dad (2021).

La acel moment al interviului (luna iulie, n.r.) Speak i-a cerut buzoianului Vlad Drăgulin mai multe detalii despre noua cu­cerire, dar acesta din urmă a fost foarte discret și nu a dorit să divulge identitatea iubitei. În schimb, i-a promis colegului său că îi arată după emisiune o poză cu ea. Actorul a mai dezvăluit că se înțeleg foarte bine și că în curând relația lor va depăși limita lui de ,,cea mai lungă relație”. Speak l-a întrebat dacă s-au mutat împreună, dar Vlad i-a răspuns că nu se grăbește să facă acest pas.

Cu toate acestea, dacă lucrurile continuă să decurgă așa bine cum sunt acum, Vlad are planuri mari, pentru că relația este destul de serioasă. Buzoianul a mai spus că și-a cunoscut noua iubită la o petrecere și mărturisește că în momentul în care a văzut-o avea impresia că o știe de o viață. De atunci, Elena postează fotografii cu Vlad pe contul ei de Instagram, iar Vlad nu ratează nicio fotografie sexy a iubitei sale, adă­ugând mereu comentarii la pozele ei.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker