Monden

Vlad Drăgulin, îndrăgostit până peste cap!

Dragostea plutește în aer… Aceasta este expresia care îl definește pe buzoianul Vlad Drăgulin zilele acestea, actorul buzoian afișându-se pentru prima dată la un eveniment monden alături de noua să parteneră; mai mult chiar, a postat poze cu ea în brațe, sărutându-se! Presa centrală a intrat în posesia unor ima­gini în care celebrul actor și tânăra blon­dină își arată dragostea fără rețineri, în văzul tuturor.

De-a lungul timpului, Vlad Drăgulin a fost foarte discret în ceea ce privește viața sa amoroasă. Buzoianul s-a axat în ultimii ani doar pe carieră și părea că a lăsat pe planul doi iubirea. Însă… surpriză! Prietenul și colegul lui Mihai Bendeac a fost surprins zilele trecute în compania unei blondine care l-a însoțit la un eveniment important la care au participat multe vedete din România. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca actorul să fie văzut într-o astfel de ipostază, pentru că acesta nu obișnuiește să își arate sentimentele în pu­blic.

Blondina a avut grijă de partenerul său întreaga seară, iar fericirea de pe fața acestuia se putea observa de departe. Nu au lipsit nici momentele pasionale, cei doi sărutându-se și îmbrățișându-se ca și cum nimeni nu ar fi e­xistat în jurul lor. Evenimentul la care au participat cei doi s-a încheiat destul de repede, însă pentru fericitul cuplu distracția a continuat în Centrul Vechi al Capitalei. ,,Mihai Bendeac le-a ținut companie tinerilor și se pare că s-au distrat pe cinste împreună, semn că celebrul actor i-a dat bunului său prieten și <binecu­vântarea> în ceea ce o privește pe noua sa iubită. Noaptea s-a încheiat pentru cei trei cu o masă copioasă la un fast food, iar apoi fiecare a plecat spre casă”, notează jurnaliștii de la Cancan.ro.

Mai mult, în episodul 36 din show-ul digital ,,Îs geană pi tini”, actorul buzoian a dezvăluit mai multe detalii despre noua lui iubită și des­pre relația lor. Într-un alt episod al show-ului, Vlad a dezvăluit că a cunoscut o domnișoară blondă la o petrecere și a avut senzația că o știe de o viață. El a spus că au început o relație și și-a anunțat fanele că îi pare rău, dar nu mai este disponibil pentru că nu mai este un bărbat singur.

Vlad Drăgulin a mai povestit în trecut că nu a avut noroc să aibă parte de relații de lungă durată, cea mai lungă fiind de trei luni. Speak i-a cerut mai multe detalii despre noua iubită, dar Vlad a fost foarte discret și nu a dorit să îi divulge identitatea. În schimb, i-a promis colegului său că îi arată după emisiune o poză cu ea.

În prezent, cei doi sunt împreună deja de două luni, iar Speak l-a întrebat pe Vlad cum se înțeleg. Actorul a dezvăluit că se înțeleg foarte bine și că în curând relația lor va depăși limita lui de cea mai lungă relație. Speak l-a întrebat dacă s-au mutat împreună, dar Vlad i-a răspuns că nu se gră­bește să facă acest pas. Cu toate acestea, dacă lucrurile continuă să decurgă așa bine cum sunt acum, Vlad are planuri mari, pentru că relația e una serioasă.

Din imaginile postate, blondina ar semăna cu Raluca Netca, fost coordonator și dansatoare în baletul ProTV, despre care presa a speculat că a fost iubita lui Smiley. Raluca Netca a fost coregrafa lui Sandu Lungu în varianta românească a emisiunii „Dancing with the stars“ – „Uite cine dansează“ de la PRO TV și a avut colaborări (coregrafii și clipuri de imagine) pentru Inna, Antonia, Alina Eremia, Alexandra Stan, Corina și Smiley. Mai nou, Raluca se ocupă de regia videoclipurilor musicale, cel mai recent fiind cel al Alexandrei Stan, „Come Into My World”.

Buzoianul Vlad Drăgulin s-a făcut remarcat odată cu serialul ,,Băieți de oraș”, unde a interpretat personajul lui Malone, iubitul Ginei Felea. Tânărul și Anca Dinicu au format cel mai iubit cuplu de pe micile ecrane, iar rolurile lor au reușit să strârnească amuzamentul tuturor celor care i-au urmărit. Acesta a mai reușit, de-a lungul timpului, să imite perfect personaje precum Nicolae Guță sau Nelson Mondialul.

Pe parcursul unui interviu, Vlad Drăgulin a dezvăluit care a fost unul dintre cele mai grele roluri pe care le-a interpretat vreodată: „Unul pe care l-am făcut în trei săptămâni a fost Nicolae Guță. El se strâmbă foarte mult și nu seamănă cu mine. Foarte mari probleme am avut cu Nelson Mondialu’. Este foarte dificil, la el trag tare pe partea de voce, iar la finalul zilei rămân fără glas. Am avut mare succes cu Nicușor de la Brăila, personaj pe care l-am făcut încă din perioada liceului. Nu credeam că pot să imit, Mihai Bendeac mi-a intuit această latură”, a spus el.

Articole similare