marți, 24 noiembrie 2020

Vlad Drăgulin, despre experiențele „paranormale” de la Buzău: „Mi s-a descântat în cositor”

Cu ocazia unui interviu la dublu, alături de Mihai Bendeac, buzoianul Vlad Drăgulin a mărturisit că a avut parte în copilăria sa de o experiență pe care o consideră paranormală.

Actorul cunoscut pentru rolurile din showurile tv, „În puii mei” sau „Băieți de oraș” a povestit că pe vremea când era copil și se afla la țară, la Buzău, a suferit o traumă după ce a fost alergat de cineva cu toporul. Pentru a depăși șocul care a avut inclusiv urmări fizice, părinții l-au dus să fie des­cântat. Drăgulin rămăsese cu un tic nervos, clipea foarte des, după ce s-a speriat de bărbatul care l-a alergat cu toporul prin pădure.

„Mi l-a dat acasă, să dorm cu el sub pernă și a căpătat forma fricii mele”

„În satul în care am crescut eu era o doamnă despre care se spunea că face farmece. În mod normal, dacă spui oamenilor ce povestesc eu acum, or să spună să mă duc de aici. Dar eu chiar am văzut cu ochii mei asta, așa că eu cred în descântecul de cosi­tor. Doamna aceea chiar mi-a făcut așa ceva, cositorul fiind un metal care se topește foarte ușor la foc, iar ea mi-a pus un castron deasupra capului, l-a descântat prin curte și mi-a pus cositorul topit într-un tifon și mi l-a dat acasă, să dorm cu el sub pernă, trei nopți. M-am reîntors cu el la femeia care mi-a descântat, a desfăcut tifonul, iar cositorul luase forma fricii mele: avea o formă a unui om care ținea toporul în mâna. Chiar a funcționat la mine, aia era frica mea, de acel om care mă alerga cu toporul printr-o pădure. Femeia a rupt <toporul> și a descântat iar prin curte”, a povestit Vlad Drăgulin în interviul ce poate fi găsit pe canalul de Youtube al lui Mihai Bendeac.

Experiența pe care buzoianul a trăit-o la 6 ani l-a făcut să creadă și ca adult în asemenea descântece, pe care le numește „paranormale”. Actorul își mai aduce aminte că, la re­venirea la femeia care știa descântece el încă mai clipea necontrolat, și până bătrânica nu a rupt acea formă de topor  din cositor și l-a aruncat în curte și i-a citit din nou, el nu a scăpat de ticul la ochi.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!