Actualitate

Vitezomani scoși din  trafic de noile aparate radar

În ziua de 16 martie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost angrenați într-o acțiune de prevenire și combatere a accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea limitei legale de viteză.

Acțiunea s-a desfășurat în sistem integrat împreună, cu poliţiştii din cadrul Secțiilor de poliție rurală Costești și Smeeni, iar conducătorii auto au făcut ,,cunoștință” cu noile aparate radar intrate luna aceasta în dotarea polițiștilor buzoieni.

Au fost aplicate 127 de sancțiuni contravenționale, din care 91 pentru nerespectarea limitei de viteză, iar în cazul a 22 de șoferi s-a luat, pe lângă sancţiunea contravenţională, şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90, respectiv 120 de zile.

Cea mai mare viteză–184 km/h- a fost înregistrată în cazul  autovehiculului unui tânăr, din Bacău, de 24 de ani, ce rula pe DN2-E85, în afara localității Poșta Câlnău, iar cu ce mai mare viteză în localitate-134 km/h- a fost înregistrat autovehiculul unui alt tânăr din Focșani, de 20 de ani, ce rula pe DN2E85, în Cioranca.

Articole similare