Actualitate

Femeie atacată de câine la Nehoiu. Incident controversat în on-line

Un videoclip postat pe Facebook a ajuns și în presa națională, iar în imagini se poate vedea cum o femeie din Nehoiu este pusă la pământ de un câine, amenințat la rându-i cu o creangă. Trecătorii care s-au nimerit în zonă fie nu au nicio reacție, fie au sărit în apărarea patrupedului. Reacțiile în mediul online au oscilat între „femeia a meritat-o” și „câinii sunt o problemă”, iar discuțiile rezultate au fost destul de acide.

Unii oameni au susținut că femeia ar avea probleme psihice și este cunoscută în comunitate pentru comportamentul agresiv. De altfel, în imagini se poate vedea că aceasta amenință câinele cu o creangă, motiv pentru care oamenii spun că ea ar fi început prin amenințarea animalului. În ciuda acestui fapt, mulți oameni s-au declarat indignați de faptul că nimeni nu încearcă să o ajute pe femeie, ci câțiva cetățeni trec nepăsători, cu toate că situația ar fi putut lua o turnură dramatică.

De cealaltă parte, cetățenii susțin că numărul câinilor fără stăpân care umblă liberi pe străzi a crescut îngrijorător și își îndreaptă nemulțumirea către autorități. Responsabilii locali spun că nu pot face mare lucru în acest sens din cauza legislației actuale, care permite capturarea animalelor doar cu crosa.

Articole similare