Administrație

Vintilă Vodă: Candidatul AUR/PMP acuză PSD pentru propriile neputinţe!

Perioada de precampanie electorală se suprapune la Vintilă Vodă, ca de altfel în tot judeţul, cu ample programe de investiţii de interes public, ca urmare a proiectelor aplicate de primarii în funcţie şi care acum au primit acceptul la finanţare. Cu ceva timp în urmă, în comuna Vintilă Vodă a fost demarată o adevărată campanie pentru asfaltarea drumurilor de interes local, fiind vorba despre o finanţare în valoare de 12 milioane de lei, obţinută prin Programul Naţional „Anghel Saligny”, sub titulatura „Modernizare drumuri de interes local în comuna Vintilă Vodă”.

În paralel, campania impulsionată de interesul electoral, pentru câştigarea dreptului la fotoliul de primar după alegerile de la 9 iunie, se derulează, în cea mai mare parte, tot în mediul virtual, acolo unde în special opoziţia încearcă să atragă atenţia, altfel decât exerciţiul în plan real al primarului în funcţie, Ion Coman. Unul dintre candidaţii opozanţi pare că se foloseşte de sintagma jurnalistică „dacă nu ai un subiect de tratat, provoci unul”, manieră ce pare a fi fost preferată de fostul candidat al AUR,  Alexandru Constantin, care şi-a informat potenţialii alegători că a trecut în barca fostului senator Dorin Bădulescu, cel care continuă la Buzău proiectul PMP în cadrul Alianței Dreapta Unită.

Alexandru Constantin spune că „Petcu Constantin (fostul primar, n.r.) împreună cu Brutaru Valentin si Neguț Elena
mi-au fost impuși în primele poziții ca și candidați la Consiliul Local. Eu nu am făcut și nu voi face alianță de dragul de a intra în politică, eu vreau schimbare în Vintilă-Vodă și mi-am format propria echipa de consilieri care se bazează pe încredere, susținere și dreptate și nu o voi schimba în detrimentul (sic!) unora veniți doar pentru propriile interese”, totodată încadrându-i pe respectivii în tabăra social democraţilor, care la Vintilă Vodă fac echipă cu primarul în funcţie Ion Coman.

De cealaltă parte, primarul Ion Coman respinge orice implicare în tabăra celor de la AUR, mai ales că pe toată durata mandatului care acum se încheie nu au făcut opoziţie în Consiliul Local, ci doar scandal! Cât despre Constantin Petcu, fostul primar, faptul că acesta se regăseşte în tabăra AUR, chiar dacă are un trecut social-democrat, este doar o decizie personală. Aceasta este părerea social-democraţilor din jurul primarului Ion Coman. De altfel, aceştia spun că fostul primar, după ce a trecut printr-o mare suferinţă fizică, încearcă să acceseze zona politicului, alegând, de data aceasta, formaţiunea care s-a făcut cel mai mult auzită.

Odată cu trecerea în barca PMP, Alexandru Constantin a considerat că va atrage şi mai mult atenţia electoratului dacă va aduce în discuţie „presiunile politice din partea Puterii”. „Am găsit oameni care vor o schimbare, în Alianța Dreapta Unită, şi am decis să merg mai departe alături de Dorin Bădulescu, preşedintele PMP Buzău”, şi-a încheiat mesajul Constantin Alexandru pe pagina de socializare.

Articole similare