Sport

Vine campioana! Cel mai greu meci pentru handbaliști

HC Buzău – Dinamo București, sâmbătă, de la ora 17.00

HC Buzău numără etapele până când va scăpa dintr-o serie de foc în care, după Turda și Steaua, le mai are de înfruntat pe Dinamo și Minaur! Meciuri grele și foarte grele, dar cel imposibil abia acum urmează! Sâmbătă după-amiază, la Sala Sporturilor, vine Dinamo București, cea mai bună echipă a ultimilor ani din handbalul masculin românesc.

Dacă pentru alb-roșii acest statut a rămas constant și s-a tradus în patru titluri la rând (sezonul trecut, chiar dacă erau pe primul loc în momentul suspendării campionatului, FRH nu a mai acordat titlul) și participări în grupele Ligii Campionilor, buzoienii se prezintă cu totul altfel față de confruntările anterioare, acum cu o echipă de mijlocul clasamentului, capabilă să dea o replică pe măsură trupei lui Xavier Pascual, chiar dacă, realist vorbind, o surpriză pare exclusă. Vedete de cinci stele precum Gurbindo, Sorhaindo, Vali Ghionea ori clasicii Heidarirad, Nantes Campos, Bannour vor fi adversarii băieților lui Pero Milosevic, din păcate, însă, fără a putea fi urmăriți și de public, interzis în continuare din cauza restricțiilor în vigoare.

Liga Națională – Etapa a 10-a

  • HC Buzău – Dinamo București
  • Potaissa Turda – Steaua București
  • CSM București – Minaur Baia Mare
  • Politehnica Timișoara – CSM Bacău
  • CSU Suceava – Dobrogea Sud Constanța
  • Universitatea Cluj – CSM Vaslui
  • CSM Focșani – CSM Alexandria

Joi seară, într-un meci din etapa a 9-a, disputat în Sala Sporturilor din Chiajna, HC Buzău a pierdut, dramatic, în fața Stelei București. Echipa buzoiană a cedat la limită, 27-28, după ce a revenit incredibil de la 22-26! Steaua a trecut din nou în avantaj când mai erau 50 de secunde, dar nou venitul Janja Vojvodic a ratat ultima aruncare, în ultima secundă!

Articole similare