Monden

VIDEO | WRS, un milion de vizualizări pentru „Tu nu vrei”

„Un medicament pentru toate sufletele rănite”, așa a fost caracterizată piesa artistului buzoian WRS; și așa s-a dovedit a fi, căci peste un milion de iubitori ai muzicii sale i-au îndrăgit ultima piesă și au vizionat videoclipul. Single-ul are un sound specific spaniol, însă diferă de piesele latino și dance cu super energie cu care ne-a obișnuit WRS. Spre deosebire de celelalte hituri, în ultimul single lansat buzoianul ne lasă să îi descoperim latura sentimentală.

În videoclipul piesei „Tu nu vrei”, WRS este un personaj cu inima frântă de durerea provocată de neînțelegerea venită din partea persoanei iubite, sentiment ce nu va dispărea până ce el nu va trece prin drumul suferinței.  Piesa a fost compusă de Mario Fresh, Renato și WRS, iar producția a fost realizată de Renato, Mario Fresh și Alexandru Turcu. „Piesa această este emoție pură și sunt bucuros că în sfârșit o puteți auzi. «Tu nu vrei» e un medicament pentru toate sufletele rănite, dar și un experiment pentru mine, pentru că până acum v-am obișnuit cu piese ceva mai energice, în spaniolă și engleză. Ador vibe-ul spaniol pe care îl are și sper să vă regăsiți și voi în ea și să vă facă, măcar puțin, momentele grele ceva mai ușoare”, a declarat WRS.

Buzoianul este unul dintre cei mai schimbători artiști din industria muzicală din România; el a reușit să depășească granițele muzicale, piesele sale fiind ascultate peste tot în lume după calificarea sa la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre țările unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. Recent, artistul a lansat EP-ul „Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni „number one” pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul înregistrat cu „Amore”.

Recent, WRS a primit premiul „Best Male” în cadrul Elle Media Awards, premiu ce subliniază parcursul său liniar în carieră.

Articole similare