Monden

VIDEO | Wrs a lansat piesa „Cel mai eu“

Când nu ești acceptat pentru cine ești, alegi să te îndepărtezi, doar că există riscul ca în urma ta să îi lași pe cei dragi, în fața cărora nu există prejudecăți. Wrs nu numai că nu a acceptat asta, dar a și ales să cânte despre acceptarea egalității în iubire, asta după ce a recunoscut public că are o relație cu un bărbat. Cea care i-a fost alături pentru piesa manifest „Cel mai eu” este Holy Molly.

Piesa „Cel mai eu” vorbește despre sinceritate, mai alesîn iubire, cu sinele și vizavi de toți cei care ne sunt aproape, aducând viziunile lui Wrs și ale lui Holy despre ce înseamnă normalitatea și libertatea. Piesa a fost scrisă de către cei doi artiști, cu ajutorul lui Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție. „Sper ca piesa asta să deschidă cât mai multe inimi”, a spus buzoianul. „«Cel mai eu» este cea mai puternică mișcare în care am fost implicată. Împreună cu Wrs și Alex Turcu, am pus o părticică de suflet pe note și am cântat despre libertate, normalitate și familie, în orice formă. Am închis ochii și ne-am imaginat o societate în care oamenii râd, se țin de mână liberi pe stradă, își croiesc drumul lin și curat, fără a fi afectați în vreun fel de cum își trăiesc ceilalți viața. Fiecare om are dreptul la respectarea vieții private și de familie, fiecare om are dreptul la a iubi fără limite impuse, la A FI. Nu e nevoie să ne acceptăm, nu e nevoie nici măcar să ne înțelegem între noi. E nevoie doar să ne dăm voie unii altora să trăim. La finalul zilei, fiecare are parte de o experiență umană pe pământ, iar «Binele meu nu rănește pe nimeni»”, a spus Holy Molly.

Andrei Ionuț Ursu s-a născut la Buzău pe 16 ianuarie 1993. A început să danseze la vârsta de 12 ani, pentru că a fost încurajat de părinții săi, dansatori de muzică populară. În 2015 și-a început cariera muzicală în trupa de băieți „Shot”. După doi ani, a părăsit proiectul, s-a mutat la Londra și a început să compună muzică. Wrs a debutat în ianuarie 2020 cu piesa „Why”, care a înregistrat peste un milion de vizualizări pe YouTube și 400.000 de streamuri pe Spotify. Single-urile „Amore”, cu İlkan Günüç și „Tsunami”, au avut succes, atât în ​​mediul digital, cât și la radio și au ocupat primele locuri în topurile muzicale din România și Bulgaria. În februarie 2022, Wrs a lansat single-ul „Llámame”, cu care a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2022. În urmă cu câteva luni, Wrs a lansat primul său album, „Fiesta’23”, o colecție de 11 piese, o călătorie care duce către cea mai apropiată plajă, locul preferat al artistului, unde soarele se pregătește să apună, pentru a lăsa culorile să se dezlănțuie. „Fiesta’23” reprezintă o combinație între sound-uri clasice și noi latino, alături de tobe și chitare cu ritmuri palpitante, care îți vor aminti de febra muzicii anilor 2000 și te vor acompania în conturarea celor mai minunate amintiri. Albumul include colaborarea cu Gran Error pentru „I Like It” și piesa „One Family”, un remix special „Llámame” și unicul cântec în limba română, „Simte-mă”, o colaborare cu Domino.

Articole similare