Administrație

VIDEO | Vulcanii noroioși, în noul clip de promovare turistică a României

Videoclipul de promovare turistică a Româ­niei în anul 2021, de un minut, cuprinde imagini din locuri spectaculoase din țara noastră precum Clisura Dunării, Lacul Bolboci, Transfăgărășan, Vulcanii Noroioși, dar și Castelul Peleș, Voroneț și București.

„Redescoperă România! La fel ca alte domenii importante ale economiei, turismul a fost afectat la rândul său de pandemie. Voi susține și voi promova turismul românesc prin toate mijloacele pe care le am la îndemână. România are locuri superbe. Toate așteaptă să fie redescoperite de către români. împreună reușim să salvăm turismul românesc! Redescoper Romania”, a scris ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Filmul cuprinde imagini reprezentative pentru turismul din țara noastră și pune accent pe senzațiile și experiențele trăite de tu­riștii care acceptă invitația de a vizita România. Prin intermediul unor obiective simbolice pentru țara noastră, potențialii turiști au ocazia să experimenteze trăiri inedite și autentice oferite de destinația turistică România.

Promovez turismul românesc – Redescoperă România!

Redescoperă România!

La fel ca alte domenii importante ale economiei, turismul a fost afectat la rândul său de pandemie.

Voi susține și voi promova turismul românesc prin toate mijloacele pe care le am la îndemână.

România are locuri superbe. Toate așteaptă să fie redescoperite de către români.

Împreună reușim să salvăm turismul românesc!

#RedescoperaRomania

Publicată de Virgil Popescu pe Joi, 6 mai 2021

Articole similare

error: Continut protejat!!