Monden

VIDEO / Un nou hit marca Andrei Ursu

Piesa „Te iert” încearcă să readucă la viață o poveste intensă de iubire

Artistul buzoian Andrei Ursu scoate hit după hit, după ce a văzut că reinventarea stilului său muzical a mers strună. După lansarea EP-ului personal, Andrei Ursu a mai scos o piesă, la care a filmat și un videoclip care a obținut 40.000 de like-uri în doar o săptămână. Melodia se numește „Te iert”, și încearcă să readucă la viață o poveste intensă de iubire. Noul cântec al artistului este acompaniat de un videoclip genial, în care el anunță că iartă orice pentru povestea sa de iubire, plimbându-se pe străzi cu un walkman roșu, ascultând la căști melodia pe repeat.

„Mi-am dorit mult să creez câte un vizual pentru fiecare piesă de pe volumul <Cântece de Inimă>. <Te iert> a fost filmat pe străzile Bucureștiului, mi-am luat un walkman de la un nene din Berceni, și am ieșit la o plimbare într-o după-amiază neobișnuit de însorită de februarie. Abia aștept să vedeți ce a ieșit”, a transmis Andrei Ursu.

Și pentru că în aceste zile toți artiștii au vorbit despre exemplele feminine din viața lor, într-o lună dedicată femeii, Andrei Ursu a declarat și el că mama sa este un exemplu de femeie puternică, iar mătușa sa, Lia, este o altă femeie pe care o admiră și de la care a învățat multe de-a lungul timpului. „O iubesc mult de tot. Ea se plimbă peste tot prin lume și nu știi niciodată pe unde e. Mi-a dat un curaj extraordinar. O cheamă Lia. Însă definiția unei femei puternice e mama mea. E foarte greu să fii femeie. Este un subiect foarte complex. Femeia puternică este o femeie care face ce vrea ea”, spune Andrei Ursu.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker