Sănătate

În Ploieşti se deschide prima clinică de inseminare intrauterină din Prahova! (P)

În luna martie, Fertilia inaugurează în Ploiesti o nouă clinică de fertilitate și ginecologie, multidisciplinară, pentru diagnosticul și tratamentul infertilității. Echipa medicală folosește tehnologie modernă de ultimă generație pentru investigarea completă a cuplului infertil, de la analize complexe pană la inseminare intrauterină.

Un cuplu din șase suferă de infertilitate. Pentru că vorbim despre o boală, aceasta are nevoie de diagnostic corect și complet. Dacă timp de un an nu apare sarcina, nu pierdeți vremea! Veniți la o clinică specializată în fertilitate, pentru că trecerea timpului este cel mai mare dușman în obținerea unei sarcini. Pasul următor este o consultație la medicul ultraspecializat în tratamentul infertilității, de la care veți primi recomandare personalizată pentru analize, individualizat în funcție de statusul medical al fiecăruia. In decurs de cel mult o lună, veți avea un diag-
nostic precis, dar și soluțiile personalizate pentru a obține un bebeluș sănătos. Medicul ultraspecializat în tratamentul infertilității evaluează cuplul, nu doar femeia, așa cum se întâmplă în cazul unei simple consultații ginecologice.

La Ploiești, echipa medicală vine în ajutorul celor cărora le este greu să ajungă în București pentru analize ori pentru inseminare. Venim spre voi pentru a vă ajuta să vă indepliniți mai ușor visul de a deveni părinți. Iar Clinica Fertilia din Ploiești se adresează cuplurilor din întreg județul Prahova, dar și din Brașov, Buzău, Dâmbovița, din toate zonele adiacente de unde accesul este mai ușor spre Ploiești.

„Decizia de a apela la fertilizarea în vitro (FIV) nu este prima alegere cand pacienții vin la noi, ci este o metodă rezervată anumitor cupluri după ce interpretăm rezultatele analizelor. Recomandăm FIV doar când un tratament de fertilitate mai simplu și mai puțin costisitor a eșuat. De aceea, cuplul infertil are nevoie de o echipă specializată în abordarea complexă a infertilității, care să recomande cu precizie tratamentul potrivit, personalizat pentru fiecare cuplu infertil”, spune dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar ginecolog, expert în fertilitate, cu experiență de peste 25 de ani și fondatoarea Clinicii Fertilia.

Clinica Fertilia este înrolată în Programul național de fertilizare în vitro 2024. Cuplurile, dar și femeile care nu au partener, pot obține o sarcină prin fertilizare asistată, cu ajutor financiar oferit de stat. Clinica Fertilia desfașoară activitate medicală de calitate excepțională printr-o echipă medicală complexă, cu peste două decenii de experiență solidă în ginecologie, medicină materno-fetală, monitorizarea sarcinii și fertilitate.

Medicii Fertilia sunt alături de cuplu de la primul pas – concepție, inseminare, fertilizare în vitro – pe tot parcursul sarcinii până la naștere.  Ginecologii de la Fertilia te vor insoți permanent cu grijă, pe toată călătoria spre naștere și maternitate, pentru că toți asistăm nașteri și operăm în sistem privat sau la spitale publice de stat, conform dorinței pacientei.

Prima clinică de inseminare intrauterină din Prahova, deschisă la Ploiești, oferă servicii pentru diagnosticul complet al infertilității, pentru fertilizare în vitro (FIV), servicii complete de ginecologie și monitorizare sarcină. Dar și servicii de andrologie, endocrinologie.

Clinica Fertilia a dezvoltat departamente ultraspecializate pentru diferite afecțiuni, în care medici ginecologi cu expertiză oferă tratamente potrivite pentru anumite patologii: Centrul pentru Colul Uterin, Clinica sânului, Medicina Materno Fetală, Clinica de Fertilitate, Centrul de Fibrom Uterin și Endometrioză, Clinica de Ecografie Avansată.

Așteptăm cu drag paciente pentru orice problemă ginecologică și endocrină, de fertilitate sau cu sarcini în evoluție.

Clinica FERTILIA se deschide la finalul lunii martie 2024 în Şoseaua Vestului nr. 1 (West Mall), Ploiești. Programările se pot face la 0749.309.309.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker