Monden

VIDEO | Un buzoian i-a ridicat în picioare pe jurații „Românii au talent“!

„Cred că e cel mai bun pianist pe care l-am avut în 13 sezoane de Românii au talent!”, a spus Smiley, aplaudându-l alături de jurați, pe buzoianul Albert Gugulan.

Tânărul, elev la Liceul de Arte „Margareta Sterian”, moștenește talentul atât din partea mamei, cât și din partea tatălui. Tatăl său cânta la acordeon, iar mama este solist vocal. De asemenea, străbunicul său a fost un violonist consacrat. Nu poate spune că este sigur că și-ar putea adjudeca marele premiu al show-ului, deoarece mai sunt și alți participanți cu diferite talente, dar s-ar bucura extrem de mult dacă ar câștiga. Atuurile lui provin din darul pe care i l-a dat Dumnezeu și din numeroasele ore de studiu, dar îl ajută foarte mult și lungimea mâinilor, având posibilitatea de a executa orice.

Albert spune, cu maximă sigurnață, că dacă ar câștiga și-ar achiziționa cu ochii închiși un pian de care are foarte mare nevoie, pentru că acela pe care îl are nu este atât de performant. Și, de asemenea, vrea să-și ajute familia.

„Ne-am dori să te vedem în toate etapele următoare! Este un fenomen care va depăși destul de repede granițele țării!” a apreciat juratul Andi Moisescu, imediat după momentul lui Albert la pian.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker