Actualitate

Unde mergem în week-end?

Vrei să mergi în oraș în week-end și să te bucuri de concerte, spectacole de teatru, expoziții, filme și competiții sportive? OPINIA îți prezintă, la fiecare sfârșit de săptămână, evenimentele ce vor avea loc începând de vineri și până duminică.

Teatrul George Ciprian

  • Sâmbătă, 4 februarie, începând cu ora 18.00, buzoienii sunt așteptați la spectacolul „Singur între lumi”, de Cosmin Teodor Pană, după o idee de Vlad Trifaș. Un spectacol cu Bogdan Farcaș, Ștefan Pavel, Cosmin Pană, Mihaela Mardare, Bianca Cuculici, Reka Szasz, Kostas Mincu, Catalin Andrei, Tudor Andronic, Alexandru Beteringhe. Tema este nemuritoarea iubire. Biletele se găsesc la Teatrul „George Ciprian” sau online la prețurile 45 de lei (preț întreg), 35 de lei (pensionari) și 25 de lei (elevi și studenți).
  • Duminică, 5 februarie, în­cepând cu ora 11.00, buzoienii sunt invitați la spectacolul „Lampa lui Aladdin”, o frumoasă poveste de prietenie, curaj și bunătate, îmbrăcată într-un spectacol de teatru cu dans, muzică și umor, perfect atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Biletele pot fi cumpărate atât online, cât și de la Teatrul „George Ciprian”, la prețul de 25 de lei.

Happy Cinema Buzău

Week-end-ul acesta aduce în cinematografele din România o comedie românească. „Ramon”, în regia lui Jesus del Cerro și cu un scenariu semnat de Anghel Damian, este primul lungmetraj pe care Pavel Bartoș îl produce. Pentru film, Pavel Bartoş și colegii lui lucrează de peste trei ani. Din distribuție mai fac parte și Andreea Esca, Selly, Carmen Tănase, Ionuț Rusu și Elvira Deatcu.

Începând de vineri, 3 februarie, comedia poate fi văzută și în cinematografele buzoiene, la prețul de 12 lei.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker