Monden

VIDEO | Terapie cu muzica Alexandrei Robea

Luna cadourilor aduce și daruri muzicale, așa că buzoienii petrecăreți trebuie să se pregătească, pentru că artiștii ce vin cu drag acasă și-au făcut deja agenda! Pe 8 decembrie se pregătește o experiență culturală și o excursie muzicală de mult așteptată de către publicul buzoian, ce o are în centru pe nimeni alta decât pe Alexandra Robea, cea care va reinterpreta piese nemuritoare ale unor artiști de talie internațională. Muzica live va putea fi ascultată începând cu ora  21.30, în Cafeneaua Artiștilor, buzoianca promițând un concert cu muzică soul, blues și R&B.

Evenimentul se vrea o combinație perfectă între vechi și nou, un concert în care emoția primează și în care notele muzicale vor atinge corzile sensibile ale fiecăruia din cei prezenți. Fosta concurentă de la X Factor va susține concertul împreună cu o trupă de băieți extrem de captivați și pasionați de muzică.

Trebuie să amintim că pasiunea buzoiencei pentru muzică începe din copilărie, treptat vocea ei devenind parte din proiecte muzicale interesante. În 2023, buzoianca lansează al doilea single alături de o casă de producție din București, „Nimeni” fiind debutul unui proiect complex și extrem de dorit. Își formează vocea ascultându-i pe cei mai buni artiști pe care îi va onora la Buzău în seara de 8 decembrie, cântându-le piesele.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker