Actualitate

VIDEO | Șmecher “liniștit” cu amendă și dosar penal după ce a sfidat autoritățile

Un tânăr din Buzău s-a crezut mai presus de lege și a plecat la miezul nopții la plimbare prin oraș. Toată „excursia” care a fost live pe facebook l-a costat permisul de conducere, o sumă importantă primită amendă 580 lei și s-a ales și cu dosar penal pentru sfidarea autorităților.

În urma imaginilor apărute în spațiul public cu tânărul care conducea pe raza municipiului Buzău în intervalul orar 22.00-06.00, îndemnând cetățenii să nu se supună reglementărilor actuale privind circulația persoanelor, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări.

Tânărul de 26 de ani a fost identificat și depistat, fiind sancționat contravențional pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițiștilor rutieri, fiindu-i reținut permisul de conducere.

Totodată, au   fost   demarate   cercetări   sub   aspectul   săvârșirii   infracțiunii de instigare publică, faptă prevăzută și pedepsită de art. 368 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului.

Tânărul, Edi Eduard (i.d. Facebook) zis Bombardierul este un apropiat al clanului Pasăre.

#STAȚIACASĂ

 

Un comentariu

  1. Din pacate, multe dejectii se cred mai presus de noi, muritorii. Cred ca acesti analfabeti nu ar trebui sa existe intr-o societate normala, ca aceia care au sunat la 112 ca sunt tampiti si ca ii doare undeva de coronavirus. Ce a ajuns aceasta tara. Ce oameni minunati erau acum cativa ani. Din ce caverne au aparut aceste specimene? Nu ma minunez, ma revolt!

Articole similare