Monden

VIDEO / Prima provocare, primul premiu pentru WRS

Sezonul 18 al showului „Te cunosc de undeva” i-a purtat noroc lui WRS! Alături de partenerul său de scenă, Emilian, a reinventat formula Queen și au cântat piesa „I want to break free” cu mult patos și curaj, jurații ridicându-se în picioare, aplaudându-i și cântând împreună cu ei, vizibil uimiți de calitățile celor doi concurenți,

Spectaculosul joc al transformărilor a început în forță cu personaje dintre cele mai diverse, muzică live și multă voie bună. Momentul celor doi a fost la final, ca în celebrul cântec al Vannesei Williams „save the best, for last”. Emilian şi WRS au trecut printr-o transformare de senzaţie pentru formula Queen, moment cu care şi-au adjudecat şi marele premiu al serii.

Bucuroși și entuziasmați, WRS și Emilian au făcut dezvăluiri în ceea ce privește provocările pe care le-au întâmpinat la această emisiune. De asemenea, ambii cu vechime mică în industria muzicală, ei au menționat și ce sacrificii au făcut pentru a ajunge la succes. „Am învățat să mergem pe tocuri, ne-am chinuit, ne-am străduit să mergem pe tocuri din prima zi în care am aflat că trebuie să ne urcăm pe tocuri. Până la urmă, am fost bine, am renunțat la bărbi, nu mai avem firicel de păr. A trebuit să facem destul de multe sacrficii pentru unele momente”, au recunoscut la unison cei doi.

În ceea ce privește viața de artist, WRS și Emilian au dezvăluit și ce sacrificii au făcut pentru a ajunge la succes, cei doi fiind total diferiți din acest punct de vedere. Unul dintre ei are grijă de bani: „Sunt foarte chibzuit cu banii, recunosc că uneori încă mai pun bani la ciorap și da, încă mai strâng. Dacă nu am eu o rezervă, nu mă simt bine. Cred că asta se va schimba în câțiva ani”, a recunoscut buzoianul. În schimb, Emi susține că nu are aceleași scopuri: „Acum îmi dau seama ce diferiți suntem. Eu cheltuiesc când fac bani, o vacanță, un city break nou”, a spus artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare